Ο Σάκης παντρεύεται! Θα κλάψεις και εσύ αν σου πούμε ότι είναι πια οριστικό…

17:19 2/12/2014 - Πηγή: iPop

Είχαμε μια ελπίδα! Μπορεί να ήταν πολύ μικρή αλλά εμείς την είχαμε! Μετά τον γάμο του πιο διάσημου πρώην πλέον εργένη του κόσμου George Clooney είχαμε την ελπίδα (ακόμα και αν έχει ήδη τρία παιδιά) ότι ο δικός μας Σάκης (ναι, τον Σάκη Ρουβά εννοούμε) δεν θα έκανε το ίδιο «λάθος». Σήμερα, λοιπόν, το πρωί (Τρίτη 2/12) μάθαμε ότι ο Σάκης παντρεύεται και η καρδιά μας άρχισε να χτυπά δυνατά. Όχι, δεν το ακούσαμε να ψιθυρίζεται από γυναικεία κυρίως στόματα αλλά ήταν η φωνή του

ίδιου του Σάκη αυτή που μας είπε τα νέα.

Ο γνωστός καλλιτέχνης, ο λατρεμένος όλων των γυναικών -αλλά και ανδρών- Σάκης Ρουβάς ενώ μιλούσε για την νέα του παράσταση « Ηρακλής, Οι 12 Άθλοι» τόνισε ότι δεν θεωρεί άθλο τον γάμο αλλά το να πείσει την σύντροφό του Κάτια Ζυγούλη να τον παντρευτεί. Βέβαια, το κατάφερε! Η Κάτια του είπε επίσημα τη μαγική λέξη « Ναι» μπροστά σε όλο τον κόσμο και έτσι έχουν αρχίσει να μπαίνουν όλα στην τελική ευθεία και να ετοιμάζονται για τον γάμο τους.

Σημείωση!

Είμαστε σίγουροι ότι ο συγκεκριμένος γάμος θα αποτελέσει το γεγονός της νέας χρονιάς και ότι σίγουρα θα είναι ένα από τα πιο ωραία ζευγάρια που έχουμε δει. Η ώρα η καλή!

The post Ο Σάκης παντρεύεται! Θα κλάψεις και εσύ αν σου πούμε ότι είναι πια οριστικό… appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα