Ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle στέλνουν τις ευχές τους και μοιράζονται το ετήσιο εορταστικό μήνυμά τους – Τι το ξεχωριστό έχει η φετινή Χριστουγεννιάτικη κάρτα τους;

13:29 18/12/2022 - Πηγή: iPop

Για τους λάτρεις της βασιλικής οικογένειας, η περίοδος των γιορτών είναι μία θαυμάσια περίοδος και αυτό γιατί αυτή την εποχή του χρόνου οι τα βασιλικά μέλη μοιράζονται τις θερμότερες ευχές τους και πολύτιμες φωτογραφίες τους από τους τελευταίους 12 μήνες. Το Σάββατο 17/12, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle δημοσίευσαν το δικό τους μήνυμα για να ολοκληρώσουν την ιστορική αυτή χρονιά.

Η ασπρόμαυρη φωτογραφία τους στάλθηκε μέσω email του ιδρύματος Archewell, ενώ αυτό που ξεχωρίζει είναι ότι

στην φετινή κάρτα η φωτογραφία απεικονίζει μόνο το ζευγάρι και όχι τα παιδιά τους.

Η πρώτη χριστουγεννιάτικη κάρτα του Καρόλου ως βασιλιάς μόλις κυκλοφόρησε – Τι απεικονίζει;

Η ιδιαίτερη χριστουγεννιάτικη κάρτα Harry και Meghan

«Σας ευχόμαστε μια χαρούμενη γιορτινή περίοδο», είπαν, «Από την οικογένειά μας μέχρι τη δική σας, και εκ μέρους των ομάδων μας στο The Archewell Foundation, την Archewell Audio και την Archwell Productions, σας ευχόμαστε υγεία, ειρήνη και μια πολύ ευτυχισμένη νέα χρονιά!» γράφει η χριστουγεννιάτικη κάρτα τους, την οποία υπέγραψαν ως «Πρίγκιπας Harry & Meghan, Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex».

Το ζευγάρι συνδύασε το μήνυμα με μια πρόσφατη φωτογραφία του στην τελετή απονομής του βραβείου «Ripple of Hope» στις αρχές Δεκεμβρίου.

Prince Harry & Meghan Markle sending holiday wishes tonight, delivered via an Archewell email

"From our family to yours, and on behalf of our teams at The Archewell Foundation, Archewell Audio, and Archwell Productions, we wish you health, peace, and a very happy new years!" pic.twitter.com/OmS1DIGLVx

— Carly Ledbetter (@ledbettercarly) December 16, 2022

Η παράδοση του να στέλνουν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας τις ευχές τους συνοδευόμενες από ένα οικογενειακό πορτραίτο έχει ξεκινήσει εδώ και πολλές δεκαετίες, από τη Βασίλισσα Ελισάβετ και τον Πρίγκιπα Φίλιππο μέχρι τον Δούκα και τη Δούκισσα του Cambridge και τα τρία παιδιά τους. Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan κυκλοφόρησαν την πρώτη τους χριστουγεννιάτικη κάρτα ως νεόνυμφο ζευγάρι το 2018 με ένα στιγμιότυπο από τη βασιλική γαμήλια δεξίωση τους στο Frogmore House.

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton μοιράζουν ευχές κι αγάπη για τα Χριστούγεννα – Η ακυκλοφόρητη φωτογραφία της οικογένειας

Τα σημαντικότερα γεγονότα αυτής της χρονιάς για το βασιλικό ζεύγος

Αδιαμφισβήτητα, το 2022 σηματοδοτεί μια σημαντική χρονιά για τους Sussex. Αυτή την άνοιξη, το ζευγάρι έκανε ένα ταξίδι στη Χάγη για να γιορτάσει τους Αγώνες Invictus – ένας ιδιαίτερος σκοπός που βρίσκεται όχι μόνο κοντά στις καρδιές του Harry και της Meghan, αλλά έχει επίσης ιδιαίτερο νόημα για τη σχέση τους όλα αυτά τα χρόνια.

Στη συνέχεια, το καλοκαίρι, επέστρεψαν στο Ηνωμένο Βασίλειο για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ, σηματοδοτώντας όχι μόνο τα 70 χρόνια της βασίλισσας στον θρόνο, αλλά και την πρώτη κοινή εμφάνιση του Harry και της Meghan με τη βασιλική οικογένεια από τότε που αποχώρησαν από τους ρόλους τους ως εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας το 2020. Αυτό το ταξίδι απέκτησε ιδιαίτερα ιδιαίτερο νόημα τον Σεπτέμβριο, όταν η βασίλισσα πέθανε σε ηλικία 96 ετών.

View this post on Instagram

A post shared by Meghan and Harry (@archwellorg)

Η χρονιά αυτή βρήκε επίσης τους Sussex να εξομολογούνται πτυχές της ζωής τους περισσότερο από κάθε άλλο έτος. Τον Αύγουστο, η Meghan κυκλοφόρησε το podcast της, Archetypes στο Spotify, παίρνοντας συνεντεύξεις από γυναίκες με επιρροή από όλο τον κόσμο αποκαλύπτοντας και τις δικές της ιστορίες και απόψεις για τη ζωή, την αγάπη και την ενδυνάμωση των γυναικών.

View this post on Instagram

A post shared by Meghan and Harry (@archwellorg)

Το σημαντικότερο γεγονός όλων φυσικά ήταν το πολυσυζητημένο ντοκιμαντέρ τους στο Netflix με τίτλο Harry & Meghan, με φωτογραφίες και συνεντεύξεις που δεν έχουν ξαναδεί το φως της δημοσιότητας, καθώς και αποκαλύψεις για τη βασιλική οικογένεια.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle στέλνουν τις ευχές τους και μοιράζονται το ετήσιο εορταστικό μήνυμά τους – Τι το ξεχωριστό έχει η φετινή Χριστουγεννιάτικη κάρτα τους; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα