Ο Νίκος Γαλάνης βραβεύτηκε ως ο καλύτερος δάσκαλος στον κόσμο!

13:31 26/10/2021 - Πηγή: iPop

Ο Νίκος Γαλάνης έχει ξεχωρίσει πολλές φορές για το έργο του, είναι Έλληνας δάσκαλος και, μάλιστα, ο καλύτερος του κόσμου! Πόσο πιο ευχάριστα νέα θα μπορούσαμε να μοιραστούμε μαζί σου!

Ο Οργανισμός AKS Education Awards βράβευσε τον Νίκο Γαλάνη, από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου, ως τον καλύτερο δάσκαλο του κόσμου, λόγω του εκπαιδευτικού του έργου, με το Global

Teacher Award!

Εσύ έχεις ρωτήσει το παιδί σου ποια άτομα αποτελούν τον κύκλο ασφάλειάς του;

Γνώρισε τον Νίκο Γαλάνη και το εκπαιδευτικό του έργο:

Ο ίδιος συγκινημένος και πολύ ενθουσιασμένος που τιμήθηκε το έργο του και ολόκληρη η εκπαιδευτική του πορεία, έγραψε μια ευχαριστήρια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

«Πολύ ευχάριστα νέα σήμερα! Εκπροσωπώντας τη χώρα μας, μου απονεμήθηκε το Global Teacher Award στη γιορτή που διοργανώνει ο οργανισμός AKS Education Awards βραβεύοντας τους καλύτερους δασκάλους από όλο τον κόσμο!

Ανάμεσα σε εξαίρετους συναδέλφους από περισσότερες από 100 χώρες, η επιλογή στο πρόσωπο μου, αποτελεί εκτίμηση του έργου και κίνητρο να συνεχίσω να προσφέρω στην εκπαίδευση των παιδιών μας..!Μεγαλύτερο κίνητρο, βέβαια, παραμένει το αυριανό χαμόγελο των μαθητών μου όταν ανοίξω την πόρτα του σχολείου!».

Παιδιά 10 ετών μαθαίνουν προγραμματισμό μέσα από τουβλάκια!

Οι δράσεις του έχουν απασχολήσει πολλές φορές τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ανάμεσα σε αυτές, όμως, ήταν και η δημιουργία μίας ταινίας μικρού μήκους, η οποία άγγιξε τις καρδιές όλων μας!

Με αφορμή τη συμπλήρωση 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης, ο Νίκος Γαλάνης και οι μαθητές του γύρισαν ένα μικρό βίντεο στην πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας, το Ναύπλιο.

Σύμφωνα, με όσα έγραψε και ο ίδιος στο κανάλι του στο YouTube η ταινία δημιουργήθηκε από το ΣΤ1 του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου, στην πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας. Μέσα σε κάτι περισσότερο από 5 λεπτά, οι μαθητές υποδύονται τους γνώριμους πρωταγωνιστές του εθνικού απελευθερωτικού αγώνα στο φυσικό τους περιβάλλον, την πόλη του Ναυπλίου, όπου κάποτε πράγματι περπατούσαν.

Τα παιδιά στέλνουν το μήνυμα της ενότητας και της ομοψυχίας, τιμώντας τους ήρωες και τις ηρωίδες που έδωσαν τα πάντα, ακόμα και την ίδια τους τη ζωή, για την ελευθερία της πατρίδας.

Δες εδώ την ταινία μικρού μήκους:

4 κλασικά επιτραπέζια που απολαμβάνουμε να παίζουμε με τα παιδιά

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ο Νίκος Γαλάνης βραβεύτηκε ως ο καλύτερος δάσκαλος στον κόσμο! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα