Ο Κουτσόπουλος είναι ο άνθρωπος που δεν δίστασε να τρολάρει τον Μαργαρίτη Σχοινά! (Video)

12:40 28/4/2020 - Πηγή: iPop

Είναι μια ιστορία μόνος του, είναι απολαυστικός, έχει χιούμορ και γι’ αυτό τον λατρεύουμε! Ο σεφ και αγαπημένος κριτής απ’ το MasterChef μας έχει κερδίσει με τον αυθόρμητο χαρακτήρα του και τα απολαυστικά σχόλια που κάνει. Ο Κουτσόπουλος τρόλαρε τον Μαργαρίτη Σχοινά στο επεισόδιο της Δευτέρας κι ήταν ίσως η καλύτερη στιγμή του επεισοδίου! (Μετά το ύφος στα πρόσωπα των παικτών όταν τους είπαν πως ο χαμένος…. τα χάνει όλα και δεν έχει ψηφοφορία!).

Για να τα πάρουμε απ’ την αρχή… Οι 12 παίκτες του MasterChef, βρέθηκαν

στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για να μαγειρέψουν για δύο εκλεκτούς καλεσμένους: Τους δύο αντιπροέδρους της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, τον Μαργαρίτη Σχοινά και την Μαργκρέτε Βεστάγκερ.

Κι ενώ μπορεί κάποιος να νομίζει πως οι καλεσμένοι ήταν πιο σοβαροί και πιο τυπικοί από άλλους, κάνει τεράστιο λάθος!

Ο Μαργαρίτης Σχοινάς και η Μαργκρέτε Βεστάγκερ απέδειξαν πως έχουν πολύ χιούμορ και, παρότι είναι υψηλόβαθμα στελέχη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, δεν φοβούνται να τσαλακωθούν, να κάνουν πλάκα, να γελάσουν και να κρίνουν τα πιάτα μ’ έναν πολύ εύστοχο με μαγειρική κριτήρια τρόπο.

Μ’ όλα αυτά ως δεδομένα και μ’ ένα κλίμα μεταξύ κριτών και Αντιπροέδρων της Ε.Ε. να είναι εξαιρετικό, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν κρατήθηκε και τρόλαρε κανονικά τον Μαργαρίτη Σχοινά!

Συγκεκριμένα, την ώρα που δοκίμαζαν το ορεκτικό της πρώτης ομάδας, εκείνος σχολίασε πως του φαινόταν σαν ένα «χαμηλότονο τραγούδι».

Μόλις το άκουσε αυτό ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, δεν μπόρεσε να κρατηθεί και να μην σχολιάσει, κάνοντας έναν συνειρμό με το ονοματεπώνυμο του Σχοινά Μαργαρίτη.

Τώρα δε μπορώ, θα σκάσω θα το πω. Επειδή μου είστε και συμπαθής. Αυτό με το τραγούδι τώρα… Με όνομα Σχοινάς Μαργαρίτης είναι από το ποπ μέχρι το βαρύ λαϊκό. Καλύπτεται όλο το φάσμα του ελληνικού τραγουδιού

Ο κ. Σχοινάς γέλασε, ανταποκρινόμενος στο χιούμορ του κριτή του MasterChef, και είπε: «Προσπαθώ να ανταποκριθώ στην ευθύνη!».

Φυσικά, ο Κουτσόπουλος επεφύλασσε ένα ακόμα χιουμοριστικό σχόλιο και για το τέλος, όπου είπε πως παρά το τι πίστευαν στην αρχή οι κριτές, τελικά πέρασαν πολύ καλά με τους Αντιπροέδρους της Ε.Ε.!

Δες πώς ο Κουτσόπουλος τρόλαρε τον Μαργαρίτη Σχοινά:

Δες ακόμα:

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μπορεί να τρολάρει ακόμη και τον «γάμο» του!

Το άρθρο Ο Κουτσόπουλος είναι ο άνθρωπος που δεν δίστασε να τρολάρει τον Μαργαρίτη Σχοινά! (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κουτσόπουλος, Μαργαρίτη Σχοινά Video,koutsopoulos, margariti schoina Video