Ο Κάρολος θα αλλάξει τους τίτλους των παιδιών του Harry και της Meghan υπό έναν όρο…Τι ζητά ο βασιλιάς από το ζευγάρι;

14:54 27/9/2022 - Πηγή: iPop

Νέες εξελίξεις έρχονται στην βασιλική οικογένεια μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ. Με την άνοδο του Καρόλου στον θρόνο έρχονται πολλαπλές υποχρεώσεις και, σύμφωνα με πληροφορίες, ο νέος βασιλιάς δεν έχει αποφασίσει για τον τίτλο για τα παιδιά του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex. Ακόμα μία εκκρεμότητα λοιπόν!

Δύο εβδομάδες μετά τον θάνατο της βασίλισσας, τα παιδιά του ζευγαριού εξακολουθούν να αναφέρονται στον επίσημο ιστότοπο της βασιλικής οικογένειας ως Master

Archie Mountbatten-Windsor και Miss Lilibet Mountbatten-Windsor, γεγονός που «εντείνει τις εντάσεις» μεταξύ του Καρόλου, του μικρότερου γιου του Harry και της συζύγου του Meghan.

Η Meghan Markle δεν θέλει ο πρίγκιπας Harry να χάσει τον πατέρα του: «Δεν χρειάζεται να συμβεί το ίδιο σε εκείνους που συνέβη και σε μένα»

Βασιλικοί τίτλοι στα παιδιά του Harry και της Meghan: Τι θα γίνει τελικά;

Με τον παππού τους να έχει γίνει βασιλιάς, ο Archie και η Lilibet αναμένεται να γίνουν πρίγκιπας και πριγκίπισσα, όμως πότε θα συμβεί κάτι τέτοιο;

Ενώ οι νέοι τίτλοι του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας ενημερώθηκαν γρήγορα στον ιστότοπο της βασιλικής οικογένειας, του Archie και της Lilibet δεν ενημερώθηκαν. Μια βασιλική πηγή αποκάλυψε στους Times, «Το να μην κάνει αυτές τις αλλαγές σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Γιατί να αλλάζεις τα πάντα και να μην το κάνεις κι αυτό κείνη τη στιγμή;»

Getty Images

Στην ομιλία του προς το έθνος, ο βασιλιάς Κάρολος είπε ότι ήταν «περήφανος» για τον William και την Kate, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον Δούκα και τη Δούκισσα του Sussex λέγοντας: «Θέλω επίσης να εκφράσω την αγάπη μου για τον Harry και τη Meghan, οι οποίοι συνεχίζουν να χτίζουν τη ζωή τους στο εξωτερικό».

Μιλώντας στο τελευταίο επεισόδιο του talk show «The Royal Beat», η βασιλική εμπειρογνώμονας Katie Nicholl δήλωσε ότι ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ είναι πρόθυμος να δώσει στα μικρότερα εγγόνια του τους τίτλους, αλλά «υπάρχει ένας όρος και αυτός είναι η εμπιστοσύνη».

Θάνατος βασίλισσας Ελισάβετ: Τι θα συμβεί με τον πρίγκιπα Harry και την Meghan Markle;

Αυτό είναι το νέο μονόγραμμα του βασιλιά:

Σε άλλα βασιλικά νέα, το νέο μονόγραμμα του βασιλιά αποκαλύφθηκε ενόψει της επίσημης περιόδου του βασιλικού πένθους για τον θάνατο της μητέρας του, βασίλισσας Ελισάβετ Β’, που πλησιάζει στο τέλος της.

Το μονόγραμμα του Καρόλου θα εμφανίζεται σε κυβερνητικά κτίρια, κρατικά έγγραφα και σε ταχυδρομικά κουτιά τους επόμενους μήνες και χρόνια.

Συγκεκριμένα, παρουσιάζει το αρχικό «C» του Βασιλιά συνυφασμένο με το γράμμα «R» για το Rex, λατινικά για το βασιλιάς, με το «III» που δηλώνει το τρίτος και το στέμμα πάνω από τα γράμματα.

Το μονόγραμμα είναι προσωπική ιδιοκτησία του Καρόλου και επιλέχθηκε από τον μονάρχη από μια σειρά σχεδίων που ετοίμασε το College of Arms. 

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ο Κάρολος θα αλλάξει τους τίτλους των παιδιών του Harry και της Meghan υπό έναν όρο…Τι ζητά ο βασιλιάς από το ζευγάρι; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα