Ο εφιάλτης για τον Μάνο Βόσκαρη ξεκινάει στις φυλακές- Η άγρια κακοποίηση που θα δεχθεί

19:55 17/3/2021 - Πηγή: iPop

Η αρχή του τέλους ξεκινάει για τον βασανιστή της Ελένης. Ο Μάνος Βόσκαρης στη φυλακή θα υποστεί τέτοια βασανιστήρια που θα χάσει το μυαλό του και θα κλονιστεί οριστικά η ψυχική του υγεία.

Ας ξεκινήσουμε, όμως, πρώτα απ’ τις πιο τρέχουσες εξελίξεις.

Ο Δούκας πρόκειται να παραδεχθεί στην Ανέτ ότι εκείνος δολοφόνησε τον Θέμελη, ενώ θα της εξομολογηθεί ότι γνώριζε ότι αυτός ο άνδρας την είχε βιάσει πριν πολλά χρόνια και έτσι απέκτησε τον Μελέτη.

Με δηλητήριο έγινε. Μέσα σε λίγα λεπτά είχε τελειώσει. Δεν του άξιζε ένας τόσο ανώδυνος θάνατος, αλλά δεν μπορείς να τα έχεις όλα

Μάλιστα,

ο Δούκας θα ζητήσει τη βοήθειά της την ώρα που ο Μελέτης, η Μυρσίνη αλλά και η Αστυνομία ρίχνουν πάνω του τα φώτα για τη σχέση του με τον Σωκράτη Θέμελη. Η Ανέτ γίνεται συνένοχος, χωρίς να το θέλει.

Συνεχίζεται η δίκη- Ο Βόσκαρης στη φυλακή

Κι ενώ η δίκη του Βόσκαρη συνεχίζεται με την κατάθεση της Χατζίδου, όλοι αναρωτιούνται εάν θα υπερισχύσει γι’ ακόμα μια φορά το μίσος της για την Ελένη ή θα φέρει τον Βόσκαρη προ εκπλήξεων.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το spoiler του Αλέξη Μίχα στο Πρωινό, μέσα στα επόμενα επεισόδια θα δούμε τον Μάνο Βόσκαρη να μετανιώνει πικρά για όλα όσα έχει κάνει.

Η τελική μαρτυρία μιας γυναίκας από το παρελθόν θα είναι το τελειωτικό χτύπημα και τελικά ο ίδιος θα κριθεί ένοχος για τους βιασμούς της Ελένης.

Ο Μάνος Βόσκαρης οδηγείται στις φυλακές με πολυετή κάθειρξη, χωρίς να μπορεί να φανταστεί τι τον περιμένει.

Όλο το Διαφάνι θα υποδεχθεί με ανακούφιση την καταδίκη του Βόσκαρη και φυσικά η Ελένη και ο Λάμπρος. 

Στη φυλακή ο Βόσκαρης θα συναντήσει κρατούμενους από το παρελθόν του, που θα του κάνουν πάρα πολλά βασανιστήρια. Μάλιστα, το spoiler αναφέρει ότι θα παρακολουθήσουμε μια ακραία κακοποίηση, πραγματικά σοκαριστική και κατόπιν ο Βόσκαρης θα «χάσει το μυαλό του». Η ψυχική του υγεία θα κλονιστεί και αυτό θα φέρει απρόβλεπτες εξελίξεις.

Αξίζει να θυμίσουμε ότι ο Βασίλης Μπισμπίκης μιλώντας για τον ρόλο του πριν λίγο καιρό, και κληθείς να απαντήσει για το ποια θα ήθελε να είναι η κατάληξή του, είχε πει:

Το λογικό θα ήταν η φυλακή. Αλλά επειδή μιλάμε για έναν παρανοϊκό άνθρωπο, ψυχολογικά διαταραγμέν, θα έλεγα ότι θα έπρεπε να κλειστεί στην ψυχιατρική πτέρυγα μιας φυλακής.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ο εφιάλτης για τον Μάνο Βόσκαρη ξεκινάει στις φυλακές- Η άγρια κακοποίηση που θα δεχθεί εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα