Ο Timothée Chalamet σχεδίασε το δικό του hoodie για καλό σκοπό κι εμείς τον αγαπήσαμε λίγο παραπάνω

12:44 30/12/2021 - Πηγή: iPop

Μετά από κάποια iconic looks στα red carpets τα τελευταία χρόνια (μα πραγματικά, τι αγόρι είναι αυτό;), ο Timothée Chalamet μπήκε και επίσημα στον κόσμο της μόδας. Ναι, είναι γεγονός! Σε συνεργασία με τον αγαπημένο του σχεδιαστή Haider Ackermann, ο ηθοποιός δημιούργησε ένα hoodie για καλό σκοπό! Το 100% των εσόδων του θα πηγαίνει στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Afghanistan Libre.

Ο γεννημένος στην Κολούμπια σχεδιαστής βρίσκεται πίσω από μια σειρά από τα πιο iconic look του

Timothée. Τώρα, ενώνουν τις δυνάμεις τους και συνεργάζονται σχεδιάζοντας ένα υπέροχο φούτερ, με στόχο να στηρίξουν τα δικαιώματα των γυναικών στο Αφγανιστάν.

Το hoodie του Timothée Chalamet είναι μία πράξη στήριξης προς τις γυναίκες και τα παιδιά του Αφγανιστάν

Το εν λόγω φούτερ είναι λευκό από βαμβάκι και φλις, με ένα πιτσίλισμα μπλε χρώματος στο μπροστινό μέρος που απεικονίζει τα μάτια ενός μικρού παιδιού. Στην κορυφή του υπάρχουν οι λέξεις «Silent Soldier» και «HA + TC: A Common Thread», το τελευταίο αφορά τον σκοπό που έφερε μαζί τον σχεδιαστή και τον ηθοποιό για να δουλέψουν πάνω στο συγκεκριμένο έργο.

Οι δυο τους έκαναν τη σχετική ανακοίνωση μέσω του Instagram, υπογράφοντας τις αναρτήσεις τους με δύο λέξεις: «Ειρήνη και αγάπη».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Timothée Chalamet (@tchalamet)

«Εδώ και μερικά χρόνια ο Haider και εγώ θέλουμε να φτιάξουμε κάτι. Τον Αύγουστο, τρομοκρατηθήκαμε όταν μάθαμε για τη συνεχιζόμενη ανθρωπιστική κρίση στο Αφγανιστάν και αποφασίσαμε να σχεδιάσουμε ένα hoodie όπου το 100% των εσόδων θα πάει στο Αφγανιστάν Libre: μια οργάνωση αρωγής, που αγωνίζεται για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων των γυναικών και των παιδιών. Καθώς αυτές οι φρικαλεότητες συνεχίζουν να εξαπλώνονται, θα πρέπει να ενισχύσουμε τις φωνές αυτών των σιωπηλών στρατιωτών», έγραψε ο ηθοποιός στο Instagram.

Από τότε που οι Ταλιμπάν ανέλαβαν τον έλεγχο του Αφγανιστάν τον Αύγουστο του 2021, τα Ηνωμένα Έθνη και οι ΗΠΑ διέκοψαν την ανθρωπιστική βοήθεια προς τη χώρα και αδιαφόρησαν για τα δικαιώματα των γυναικών, σε θέματα όπως η εκπαίδευση. Τα γεγονότα αυτά οδήγησαν επίσης σε λιμοκτονία και μαζική πείνα. Από την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2021, οι ΗΠΑ χαλάρωσαν τους περιορισμούς τους στη βοήθεια. Εν τω μεταξύ, το Afghanistan Libre έχει επικεντρωθεί στην καταπολέμηση της φίμωσης των γυναικών και των κοριτσιών στη χώρα που τους αφαιρεί τις ελευθερίες τους. «Παραγγέλνοντας ένα φούτερ κάνεις δωρεά σε αυτόν τον σπουδαίο σκοπό και είναι έργο ζωτικής σημασίας», αναφέρει ένα μήνυμα στον ιστότοπο του hoodie. «Με όλη μας την αγάπη – Haider + Timothée.»

Μπορείς α αγοράσεις ένα hoodie «HA + TC “The Silent Soldier”» εδώ.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Ο Timothée Chalamet σχεδίασε το δικό του hoodie για καλό σκοπό κι εμείς τον αγαπήσαμε λίγο παραπάνω εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Timothée Chalamet,