Ο Rupert Grint έσπασε τα κοντέρ του Instagram και κατέκτησε το ρεκόρ Guinness ξεπερνώντας την Jennifer Aniston

16:32 16/1/2021 - Πηγή: iPop

Πρώτα η Jennifer Anniston, στη συνέχεια ο Sir David Attenborough και τώρα ο Rupert Grint. Ο Rupert Grint έσπασε το ρεκόρ Guinness ξεπερνώντας την ηθοποιό και τον διάσημο τηλεπαρουσιαστή.

Ο Rupert Grint
έσπασε το ρεκόρ Guinness

Μέχρι πρότινος το προφίλ της Jennifer Aniston είχε καταφέρει να συγκεντρώσει 1 εκατ. followers μέσα σε 5 ώρες και 16 λεπτά, ξεπερνώντας τους Πρίγκιπα Harry και Meghan Markle, οι οποίοι όταν είχαν ανοίξει τον λογαριασμό τους sussexroyal είχαν καταφέρει να φτάσουν τους 1 εκατ. ακόλουθους μέσα σε 5 ώρες και 45 λεπτά.

Στη συνέχεια πήρε τη θέση ένας 94χρονος, ο Sir David Attenborough. Ο Βρετανός τηλεπαρουσιαστής και φυσικός ιστορικός μέσα σε μία ημέρα κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 3 εκατ. followers! Πλέον κάτοχος του ρεκόρ Guinness είναι ο Rupert Grint ο οποίος κατάφερε να συγκεντρώσει 1 εκατ. ακολούθους στο Instagram μόλις μέσα σε 4 ώρες και ένα λεπτό από την πρώτη του ανάρτηση. 

Ο γνωστός ηθοποιός στις 10 Νοεμβρίου του 2020 δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία έχει στην αγκαλιά του τη νεογέννητη κόρη του. Στη λεζάντα ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά:

Γεια σου Instagram… με 10 μόνο χρόνια καθυστέρηση, να ´μαι!

View this post on Instagram

A post shared by Rupert Grint (@rupertgrint)

Σήμερα ο 32χρονος ηθοποιός πλέον συγκεντρώνει 4,3 εκατ. ακολούθους μέχρι να βρεθεί ο επόμενος Celebrity που θα σπάσει και το δικό του ρεκόρ!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ο Rupert Grint έσπασε τα κοντέρ του Instagram και κατέκτησε το ρεκόρ Guinness ξεπερνώντας την Jennifer Aniston εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα