Νέκρα δύο αδέλφια από τις επιθέσεις στις Βρυξέλλες

17:41 25/3/2016 - Πηγή: iPop

Τα ονόματα δύο ακόμα θυμάτων από τις επιθέσεις που σημειώθηκαν την Τρίτη 22 Μαρτίου στις Βρυξέλλες, δόθηκαν πρόσφατα στο φως της δημοσιότητας. Πρόκειται για δύο αδέλφια, τα οποία έχασαν τη ζωή τους στο τρομοκρατικό χτύπημα του αεροδρομίου της βελγικής πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Sky News, δύο ακόμα άτομα αναγνωρίστηκαν από τις βελγικές

αρχές, ανάμεσα στα θύματα των αιματηρών τρομοκρατικών επιθέσεων που στιγμάτισαν το Βέλγιο, στις αρχές της εβδομάδας.

Υπενθυμίζουμε πως από τις επιθέσεις τουλάχιστον 31 άτομα έχασαν τη ζωή τους ενώ εκατοντάδες ακόμα τραυματίστηκαν.

Πρόκειται για δύο αδέλφια, τους Sascha και Alexander Pinczowksi ολλανδικής καταγωγής, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους από τις εκρήξεις που σημειώθηκαν στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών. Μέχρι πριν από λίγο, τα δύο αδέλφια αγνοούνταν, όμως τελικά οι αρχές του Βελγίου καθώς και η ολλανδική πρεσβεία στις Βρυξέλλες, επιβεβαίωσε πως πρόκειται για αυτούς τους δύο.

Μέχρι στιγμής λίγα είναι τα ονόματα των αναγνωρισμένων θυμάτων των τρομοκρατικών επιθέσεων, με την υπουργό Υγείας του Βελγίου να τονίζει πως προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία ταυτοποίησης των θυμάτων θα χρειαστεί αρκετός χρόνος.

Ανάμεσα στα μέχρι τώρα αναγνωρισμένα θύματα είναι ο ο 20χρονος φοιτητής της Νομικής, Leopold Hecht και ο Olivier Delespesse οι οποίοι και οι δύο σκοτώθηκαν στην επίθεση στο σταθμό του μετρό Maelbeek, ενώ η 37χρονη Adelma Tapia Ruiz, είναι το πρώτο όνομα που δόθηκε στη δημοσιότητα, από τα θύματα της επίθεσης στο αεροδρόμιο Zaventem.

Νεκρή επίσης είναι και η Fabienne Vansteenkiste, η οποία έχασε τη ζωή της κατά τη διάρκεια των επιθέσεων στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών.

photos:skynews

The post Νέκρα δύο αδέλφια από τις επιθέσεις στις Βρυξέλλες appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα