Νέα έρευνα σε βάρος του Παπαντωνίου | Προσπαθεί να «μπλοκάρει» το άνοιγμα των λογαριασμών στην Ελβετία

18:20 7/6/2017 - Πηγή: iPop

Νέα έρευνα σε βάρος του Γιάννου Παπαντωνίου | Προσπαθείδιέταξε η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη, σχετικά με την πώληση ακινήτου που διέθετε ο ίδιος και η σύζυγός του στη Σύρο, ενώ την ίδια στιγμή ο πρώην Υπουργός προσπαθεί να «μπλοκάρει» το άνοιγμα των λογαριασμών στην Ελβετία.

Η Εισαγγελία Διαφθοράς επιχειρεί να ερευνήσει εάν η πώληση του ακινήτου είναι εικονική ή όχι, αλλά και το πώς δόθηκε φορολογική ενημερότητα στον Γ. Παπαντωνίου και τη σύζυγό του, καθώς υπήρχαν φορολογικές εκκρεμότητες.

Την

ίδια στιγμή, πληροφορίες αναφέρουν πως ο πρώην Υπουργός προχωρά σε νομικές διαδικασίες προκειμένου να μην ανοίξουν οι λογαριασμοί του στην Ελβετία. Για τους εν λόγω λογαριασμούς οι δικαστικές αρχές έχουν στείλει αίτημα δικαστικής συνδρομής και περιμένουν τις απαντήσεις.

Πρόκειται για δύο λογαριασμούς και ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο τα οποία φέρεται να συνδέονται με τον Γιάννο Παπαντωνίου σε ελβετικές τράπεζες.

Ο ένας εκ των λογαριασμών εντοπίστηκε πρόσφατα και στη λίστα Μπόργιανς.

The post Νέα έρευνα σε βάρος του Παπαντωνίου | Προσπαθεί να «μπλοκάρει» το άνοιγμα των λογαριασμών στην Ελβετία appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα