Ναρκωτικά και αλκοόλ στον οργανισμό του δράστη στο Orly | Αναζητούνται τα κίνητρα

09:18 20/3/2017 - Πηγή: iPop

Ναρκωτικά και αλκοόλ βρέθηκαν στον οργανισμό του δράστη στο Orly, όπως έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις. Οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες σχετικά με τα κίνητρα του δράστη, ο οποίος έπεσε νεκρός το πρωί του Σαββάτου από πυρά στρατιωτικών, αφού επιχείρησε να πάρει το όπλο μιας γυναίκας στρατιωτικού.

Ο 39χρονος Ziyed Ben Belgacem ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ αλλά και ναρκωτικών ουσιών όταν διέπραξε την επίθεση φωνάζοντας: «Είμαι εδώ για να πεθάνω για τον Αλλάχ».

Οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν συγκεκριμένα

αλκοόλ στο αίμα του δράστη (0,39 γραμμάρια ανά λίτρο), ενώ παράλληλα βρέθηκαν και ίχνη κοκαΐνης και κάνναβης.

Ο πατέρας του δράστη υποστήριξε την Κυριακή σε δηλώσεις του πως ο γιος του δεν έδρασε λόγω της ριζοσπαστικοποίησής του μέσα απ’ τις φυλακές, αλλά λόγω του προβλήματος το οποίο αντιμετώπιζε με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ.

Τα πραγματικά κίνητρα του 39χρονου, ωστόσο, απασχολούν τις Αρχές, οι οποίες επιχειρούν να ρίξουν φως στην υπόθεση, έχοντας ως μοναδική μαρτυρία εκείνη των στρατιωτικών, οι οποίοι ανέφεραν πως ο δράστης φώναξε «είμαι εδώ για να πεθάνω για τον Αλλάχ, θα υπάρξουν θύματα».

Ο πατέρας του δήλωσε χαρακτηριστικά στο ραδιοφωνικό σταθμό Europe1:

Ο γιος μου δεν ήταν τρομοκράτης. Δεν προσευχόταν και έπινε

Photo: Benjamin CREMEL / AFP

The post Ναρκωτικά και αλκοόλ στον οργανισμό του δράστη στο Orly | Αναζητούνται| Αναζητούνται τα κίνητρα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα