Να μια συναυλία που δεν θα πάω!!! – Οι Eagles of Death Metal στην Αθήνα

18:56 24/3/2016 - Πηγή: iPop

Και ενώ ο συναυλιακός οργασμός συνεχίζεται με τις ανακοινώσεις συγκροτημάτων και τραγουδιστών της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας που θα εμφανιστούν στην Αθήνα, να πέφτουν βροχή η μία πίσω από την άλλη, έσκασε και η απόλυτη «βόμβα» (ατυχής επιλογή λέξης). Οι Eagles of Death Metal, ανακοίνωσαν πως πρόκειται να επισκεφτούν την Ελλάδα για μια πραγματικά …αξέχαστη συναυλία!

Το περιεχόμενο του παρόντος

άρθρου χαρακτηρίζεται από γερές δόσεις black humor. Απολαύστε υπεύθυνα.

Αν αναρωτιέσαι ποιοι είναι οι Eagles of Death Metal, άσε με λίγο να σου φρεσκάρω τη μνήμη…Σου θυμίζει ίσως κάτι το Μπατακλάν στο Παρίσι, εκεί γύρω στα μέσα Νοεμβρίου του 2015, όταν τρελαμένοι τζιχαντιστές άρχισαν να γαζώνουν αδιακρίτως κόσμο σε μια συναυλία, αφήνοντας πίσω τους δεκάδες νεκρούς και τραυματίες; Ε, τα παιδιά που βρισκόντουσαν επί σκηνής, ήταν οι Eadgles of Death Metal.

Now you realize!!!

Και ναι, πριν από λίγο ανακοινώθηκε πως οι Eagles of Death Metal (που ίσως θα πρέπει να σκεφτούν σοβαρά να το αλλάξουν το ονοματάκι τους σε Eagles of Death, ΣΚΕΤΟ), προγραμματίζουν να εμφανιστούν live στην Αθήνα, στις 7 Σεπτεμβρίου 2016.

Το καλλιτεχνικό δίδυμο των Jesse Hughes και Joss Homme φαίνεται πως εκμεταλλεύονται ΤΕΡΜΑ, την οδυνηρή κατά τα άλλα, όπως οι ίδιοι έχουν δηλώσει, εμπειρία τους με το αιματοκύλισμα που σημειώθηκε, εκείνη την αποφράδα νύχτα στο συναυλιακό χώρο του παριζιάνικου Μπατακλάν.

Και μπορεί ενώ διαβάζεις αυτές τις γραμμές, να έχεις ήδη αρχίσει να φτύνεις τον κόρφο σου ή να κουνιέσαι από τη θέση σου και να χτυπάς το χέρι (ή το κεφάλι σου) σε ξύλο, όμως θα σε παροτρύνω να σκεφτείς τη θετική πλευρά της όλης υπόθεσης….

Όσο κι αν ματώνεις στην οικονομία, κρατώντας στην άκρη και το τελευταίο cent για να πας κι εσύ σαν άνθρωπος να ακούσεις τους Muse, την PJ Harvey, ή (και) τους The Last Shadow Puppets, όμως τουλάχιστον δεν χρειάζεται να ανησυχείς και για αυτή τη συναυλία! Εξ’ άλλου τι το χουμε το YouTube;!

The post Να μια συναυλία που δεν θα πάω!!! – Οι Eagles of Death Metal στην Αθήνα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα