Μύρισαν Χριστούγεννα- Μια νυχτερινή βόλτα στο κέντρο της Αθήνας θα σε πείσει- Photos

08:34 14/12/2016 - Πηγή: iPop

Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα ξεκίνησε και το κέντρο της Αθήνας γέμισε με φώτα, γιρλάντες και στολίδια.

Δεν θα μπορούσαμε, λοιπόν, να μείνουμε σπίτι κι έτσι αποφασίσαμε να περπατήσουμε στα στολισμένα δρομάκια, να διασχίσουμε τα φωτισμένα σοκάκια και να σε πάρουμε μαζί δείχνοντας σου τις φωτογραφίες που τραβήξαμε.

Μπορεί η οικονομική κρίση να έχει χτυπήσει για τα καλά τη χώρα κι

έτσι οι στολισμοί που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός να μην τόσο εντυπωσιακοί, όπως τα προηγούμενα χρόνια αλλά, όπως και να έχει δείχνουν πως η πόλη έχει φορέσει τα καλά της και μετρά αντίστροφα για τις γιορτές.

Στο Σύνταγμα και συγκεκριμένα στην πλατεία απέναντι από τη Βουλή φέτος είδαμε πολλά φωτάκια στην πλατεία και αντί για δέντρο ένα μεγάλο φωτεινό καράβι το οποίο φαίνεται ακόμα κι αν το κοιτάξεις από την Ερμού.

Κατά μήκος των πιο κεντρικών δρόμων της πόλης, όπως είναι η Βασιλίσσης Σοφίας, η Πανεπιστημίου και η Σταδίου κρέμονται αστεράκια, ενώ πολλές από τις κολώνες έχουν μετατραπεί σε Χριστουγεννιάτικα δέντρα.

Τα γιορτινά τους εκτός από τους δρόμους έχουν βάλει και τα μαγαζιά τα οποία θέλοντας να δώσουν μια πιο εύθυμη νότα στους επισκέπτες τους γέμισαν με πολύχρωμα λαμπιόνια.

Το βράδυ που τα φώτα πέφτουν και ο κόσμος στους δρόμους λιγοστεύει το περιβάλλον γίνεται ακόμα μια ειδυαλλιακό.

Τι;;; Ακόμα κάθεσαι; Σήκω, ντύσου καλά γιατί η θερμοκρασία έχει πέσει για τα καλά και κάνε κι εσύ μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας έτσι ώστε να μπεις για τα καλά στο πνεύμα των εορτών.

Κι αν δεν έχεις όσα ίσως επιθυμείς, μην απελπίζεσαι! Σκέψου πως υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι έχουν πολύ λιγότερα από ΄σένα και δεν το βάζουν κάτω, αντιθέτως χαμογελούν και κάνουν τα πάντα να μοιάζουν πιο απλά.

Καλά Χριστούγεννα!

The post Μύρισαν Χριστούγεννα- Μια νυχτερινή βόλτα στο κέντρο της Αθήνας θα σε πείσει- Photos appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα