Μουζάλας: Οφείλουμε να διερευνήσουμε τα αίτια που προκάλεσαν τους θανάτους στη Μόρια

17:25 30/1/2017 - Πηγή: iPop

Για τους θανάτους στη Μόρια που έχουν φτάσει πλέον τους τρεις μίλησε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας. Ο αρμόδιος Υπουργός δήλωσε συντετριμμένος και τόνισε, πως αμέσως το Υπουργείο θα προβεί σε διερεύνηση των αιτιών.

Ο Υπουργός κατά τη διάρκεια άτυπης ενημέρωσης ανέφερε:

Οφείλουμε να διερευνήσουμε γρήγορα τα αίτια που προκάλεσαν του θανάτους στην Μόρια και να προβούμε σε κινήσεις που θα κάνουν την κατάσταση πιο ελέγξιμη

Ο Γιάννης Μουζάλας σημείωσε, ότι δεν μπορούν να αποσυνδεθούν οι θάνατοι

από το γεγονός του υπερπληθυσμού στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης και σημείωσε «ότι το Υπουργείο περιμένει τα αποτελέσματα των ιατροδικαστικών εξετάσεων για να προβεί εκ νέου σε ενημέρωση».

Θυμίζουμε, πως την Δευτέρα εντοπίστηκε και τρίτος άνδρας νεκρός στον καταυλισμό της Μόριας στη Λέσβο. Ο άνδρας ο οποίος έχει χάσει τη ζωή του είναι Πακιστανικής καταγωγής και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι περίπου 20 ετών.

Τις προηγούμενες ημέρες, είχαν προηγηθεί οι θάνατοι δύο ακόμη ανθρώπων στην ίδια δομή φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών.

Το Σάββατο έξω από τη σκηνή του είχε βρεθεί νεκρός ένας 45χρονος Σύρος και πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα την περασμένη Τρίτη, 24 Ιανουαρίου, έφυγε από τη ζωή ένας 22χρονος Αιγύπτιος.

photo:Menelaos Myrillas / SOOC

The post Μουζάλας: Οφείλουμε να διερευνήσουμε τα αίτια που προκάλεσαν τους θανάτους στη Μόρια appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα