Μητσοτάκης: Οδηγούμαστε σε 4ο Μνημόνιο | Ζητούνται μέτρα που δεν ήταν στο τραπέζι

11:19 6/3/2017 - Πηγή: iPop

Επίθεση στην Κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την εισήγησή του στη σύσκεψη των τομεαρχών του κόμματος. Ο κ. Μητσοτάκης κατηγόρησε την Κυβέρνηση ότι οδηγεί την χώρα σε 4ο Μνημόνιο, ενώ οι καθυστερήσεις έχουν προκαλέσει την απαίτηση νέων μέτρων, τα οποία δεν ήταν στο τραπέζι μέχρι πρότινος.

«Η αβεβαιότητα έχει επιστρέψει για τα καλά με ευθύνη της Κυβέρνησης. Η αδυναμία της Κυβέρνησης μείωσε δραματικά της αξιοπιστίας της χώρας. Γι’ αυτό

ζητούνται απ’ την χώρα υπερβολικά μέτρα, μέτρα τα οποία δεν ήταν στο τραπέζι», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την τοποθέτησή του.

Ο ίδιος επισήμανε πως η καθυστέρηση στο κλείσιμο της αξιολόγησης έχει δραματικές επιπτώσεις στην ελληνική οικονομία.

Τα πανηγύρια της 20ής Φεβρουαρίου αποδείχθηκαν ψεύτικα και αποτελούν εμπαιγμό του ελληνικού λαού

Κατά τον Κυριάκο Μητσοτάκη, κάθε μέρα που περνά «η προσπάθεια για δανεισμό από τις αγορές προκειμένου η χώρα να εξασφαλίσει τις χρηματοδοτικές της ανάγκες δυσκολεύει».

Αν αυτό δεν επιτευχθεί, συνέχισε ο ίδιος, θα οδηγηθούμε σε ένα τέταρτο μνημόνιο «από την πίσω πόρτα χωρίς να έχει εξασφαλιστεί καν πρόσθετη χρηματοδότηση».

Ο Πρόεδρος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σημείωσε σε άλλο σημείο της ομιλία του ότι η Νέα Δημοκρατία δεν θα ψηφίσει τα μέτρα «που φέρνει η ανικανότητα της κυβέρνησης, ας τα ψηφίσει η συμπαγής πλειοψηφία».

Ο κ. Μητσοτάκης απέρριψε ότι το κόμμα του δεν στηρίζει τις ελληνικές θέσεις, σημειώνοντας πως «στεκόμαστε εμφατικά απέναντι σε όποιον διακινεί σενάρια επιστροφής στη δραχμή».

Όπου και αν βρεθούμε, λέμε να τελειώνει κάθε κουβέντα για το Grexit και να δοθεί δημοσιονομικός χώρος στην Ελλάδα. Στηρίζουμε τις ελληνικές θέσεις επειδή αυτό επιτάσσει το πατριωτικό μας καθήκον. Είναι τουλάχιστον προκλητικό να μας συκοφαντεί με αθλιότητες ο κ. Τσίπρας

Panayiotis Tzamaros/Pacific Press/LightRocket via Getty Images

The post Μητσοτάκης: Οδηγούμαστε σε 4ο Μνημόνιο | Ζητούνται| Ζητούνται μέτρα που δεν ήταν στο τραπέζι appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα