Μια εφαρμογή μόνο για ζευγάρια

12:02 15/5/2014 - Πηγή: iPop

Συγγνώμη αγαπημένε μας αναγνώστη που θα σε αποκλείσουμε από αυτό το θέμα, αλλά θα μιλήσουμε για το Couples, μία εφαρμογή μόνο για ζευγάρια! (παρακαλούμε πήγαινε στο κάτω μέρος της σελίδας και επέλεξε ένα από τα 4 προτεινόμενα θέματα για να συνεχίσεις την ανάγνωση στο iPop).

Είσαι, ένα κομμάτι ενός αγαπημένου ζευγαριού, κατεβάζεις το couple στο smartphone σου και το κατεβάζεις και στη συσκευή του άλλου μισού σου και αρχίζεις να μιλάς και όχι μόνο με το φίλο σου σε μία εφαρμογή αποκλειστικά για τους δύο σας! Είναι πανεύκολο στη χρήση.

Προσφέρει διάφορες υπηρεσίες που ναι μεν τις βρίσκεις και σε άλλες εφαρμογές, αλλά είπαμε, εδώ μιλάς μόνο με το άλλο σου μισό!

Οι βασικές υπηρεσίες του είναι μηνύματα μέσω ίντερνετ χωρίς να χρεώνεσαι, αποστολή φωτογραφιών και βίντεο, σου επιτρέπει να ζωγραφίσεις κάτι στο άλλο σου μισό και να του το στείλεις, να στείλεις την τοποθεσία σου αλλά και να κάνεις thumbkiss. Εδώ έχουμε ολόκληρο κεφάλαιο καθώς με το thumbkiss βγαίνει μια καινούργια οθόνη (και στις δυο συσκευές) και εκεί όταν ο ένας βάλει το δάχτυλό του αυτό φαίνεται στην οθόνη του άλλου και το αντίστροφο. Όταν τα δάχτυλα μείνουν στο ίδιο σημείο η οθόνη κοκκινίζει και το τηλέφωνο δονείται προσημειώνοντας ένα παθιασμένο φιλί.

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να ζωγραφίσεις μαζί με το άλλο σου μισό. Εμφανίζεται μια οθόνη και στις δύο συσκευές και ζωγραφίζετε στον ίδιο καμβά, δηλαδή ότι ζωγραφίζει ο ένας το βλέπει ο άλλος. Μπορείτε να παίξετε τρίλιζα σε ποιο ζωντανή έκδοση, κρεμάλα κ.α. ή απλώς να ζωγραφίσετε.

Ταυτόχρονα, μπορείς να οργανώσεις τα ραντεβού σου μαζί του/της. Μ αυτή τη λειτουργία μπορείτε να καθορίσετε ένα ραντεβού θέτοντας ώρα & ημερομηνία, υπενθύμιση και σχόλια. Επιπροσθέτως παρέχει όλο το ιστορικό με τα ραντεβού που έχετε πραγματοποιήσει.

Τέλος, αν σου περνάει από το μυαλό να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή με όλες τις σχέσεις σου (ναι σε σένα μιλάω αγαπητέ αναγνώστη που σου αρέσει το διπλό -τριπλό ταμπλό) να σου πούμε ότι δυστυχώς ατύχησες. Η εφαρμογή τονίζει ότι δε γίνεται να είσαι συνδεδεμένος με πάνω από ένα άτομα και ότι η εφαρμογή στοχεύει στην υγιή ανάπτυξη των σχέσεων μεταξύ των ζευγαριών.

Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν για συσκευές android και iOS.

The post Μια εφαρμογή μόνο για ζευγάρια appeared first on iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
τατουάζ για ζευγάρια εφαρμογή
Τυχαία Θέματα