Μη σου τύχει! Οργισμένος ρινόκερος επιτίθεται σε τζιπ τουριστών (photos- video)

14:03 25/2/2016 - Πηγή: iPop

Σίγουρα δεν θα ήθελες ποτέ να το πάθεις. Φαντάσου να ταξίδευες ανενόχλητος και χωρίς καν το καταλάβεις ένας οργισμένος ρινόκερος να χτυπούσε το αυτοκίνητο σου. Μια ομάδα, όμως, τουριστών το έπαθε και φυσικά οι επιβαίνοντες στο τζιπ δεν πίστευαν στα μάτια τους.

Ίσως είναι ένα από τα πιο επικίνδυνα πράγματα που μπορούν να συμβούν στη ζωή σου, οπότε πριν αποφασίσεις να κάνεις σαφάρι σκέψου καλά ότι μπορεί να συναντήσεις άγια ζώα, όπως αυτόν τον ρινόκερο, τα οποία δε θα έχουν και πολύ φιλική διάθεση απέναντι σου.

Στο εν λόγω video, λοιπόν, το οποίο κάνει το γύρο του κόσμου τις τελευταίες ώρες θα δεις έναν ρινόκερο που στην αρχή πλησιάζει επιφυλακτικά ένα τζιπ στη συνέχεια να το σπάει.

Το συγκεκριμένο συμβάν σημειώθηκε στο Εθνικό Πάρκο Ετόσα το οποίο βρίσκεται στη Ναμίμπια.

Η 48χρονη, Αλεξάντρα Πουαγιέ, η οποία το τράβηξε είπε:

Νομίζω ότι ο ρινόκερος εξέλαβε το αυτοκίνητο ως απειλή και γι’ αυτό επιτέθηκε. Για να είμαι ειλικρινής, φοβήθηκα πολύ γιατί θα μπορούσαμε να είμαστε εμείς στη θέση τους. Όπως μας είπε όμως ο οδηγός μας, αυτές οι επιθέσεις είναι εξαιρετικά σπάνιες, αφού με τα χρόνια τα ζώα έχουν συνηθίσει την ανθρώπινη παρουσία

Οι σκουρόχρωμοι ρινόκεροι οι οποίοι βρίσκονται στην Αφρική είναι είδος υπό εξαφάνιση. Το βάρος τους μπορεί να φτάσει τα 1400 κιλά και έχουν την δυνατότητα να τρέχουν έχοντας ταχύτητα 56 χλμ την ώρα.

The post Μη σου τύχει! Οργισμένος ρινόκερος επιτίθεται σε τζιπ τουριστών (photos- video) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα