Μετάτρεψε τον σολομό σου σε κροκέτες και απόλαυσέ τον σαν snack όποτε θες!

16:03 12/5/2022 - Πηγή: iPop

Με αυτή τη συνταγή θα μεταμορφώσεις τον σολομό σου σε μπιφτέκι και θα έχεις την δυνατότητα να τον απολαύσεις κάθε στιγμή της ημέρας! Το συγκεκριμένο πιάτο είναι γευστικότατο και θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις λίγο από τις κλασικές συνταγές για σολομό. Αν πάλι, δεν σου δόθηκε ποτέ η ευκαιρία να δοκιμάσεις σολομό, νομίζω πως είναι η κατάλληλη συνταγή για να τον εντάξεις στην διατροφή σου.

Συνταγή για ζουμερό φιλέτο σολομού με σπανάκι! Ένας τρόπος για να ερωτευτείς τα θαλασσινά και το σπανάκι

Κροκέτες
σολομού: Τα υλικά που θα χρειαστείς1 ½ φλιτζάνι απλό γιαούρτι ή κρέμα γάλακτος χωρίς λιπαρά¼ φλιτζάνι μουστάρδα 6 κλωναράκια φρέσκο ​​άνηθο, ψιλοκομμένο2 φιλετάκια σολομού, βρασμένα, ή κονσέρβα σολομού4 κοτσάνια σέλινου, ψιλοκομμένα1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο4 μεγάλα αυγά χτυπημένα½ κουταλιά της σούπας αλάτι 1 κουταλιά της σούπας πιπέρι2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

Αυτή η συνταγή για σολομό με σάλτσα ταχίνι είναι όσο υγιεινή και θρεπτική ακούγεται

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις:Για να φτιάξεις το dip άνηθου, χτύπησε μαζί το γιαούρτι, τη μουστάρδα και τον άνηθο σε ένα μικρό μπολ. Άφησέ τα στην άκρη.Στράγγισε τον σολομό και, στη συνέχεια, αφαίρεσε και πέταξε τα κόκαλα και το δέρμα. Ανακάτεψε το σολομό, το σέλινο, το κρεμμύδι, τα αυγά, το αλάτι και το πιπέρι σε ένα μπολ. Πλάσε το μείγμα σε 8 μπουρεκάκια. Άλειψε ένα μέτριο τηγάνι με το ελαιόλαδο και ζέστανέ το σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Μαγείρεψε τα μπιφτέκια μέχρι να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές, περίπου 5 λεπτά ανά πλευρά.Πάνω από κάθε μπιφτέκι βάλε μια κουταλιά από τη σάλτσα άνηθου και σέρβιρε.

Βήμα – βήμα πώς να φτιάξεις τον πιο ζουμερό σολομό! Συνδύασέ τον με πράσο και πατάτες και δες το πιάτο σου να απογειώνεται!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Μετάτρεψε τον σολομό σου σε κροκέτες και απόλαυσέ τον σαν snack όποτε θες! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα