Μεγάλο spoiler για την Αγγελική: Ο Μιχάλης είναι γιος του Αργυρού!

19:55 24/12/2020 - Πηγή: iPop

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις από εδώ και πέρα στην Αγγελική. O Alpha έχει δώσει στη δημοσιότητα μια σειρά από teasers για το τι μας περιμένει στα επόμενα επεισόδια με τη νέα χρονιά, ενώ τώρα ένα spoiler για την Αγγελική ανατρέπει τα πάντα!

Αν είχες παρακολουθήσει το Q&A των σεναριογράφων στο Twitter, αυτή η αποκάλυψη δεν σου προκαλεί και μεγάλη έκπληξη. Όμως, τι άλλο

θα δούμε στα νέα επεισόδια;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού TV O’ Clock, ο Μιχάλης σύντομα θα ανακαλύψει ότι είναι γιος του Αργυρού και όχι του Θωμά, ενώ θα απαιτήσει απ’ τη μητέρα του να του πει όλη την αλήθεια.

Διάβασε το spoiler για την Αγγελική:

Ο Μιχάλης θα βρεθεί στο επίκεντρο των εξελίξεων. Αρχικά, η ζωή του γκρεµίζεται ξανά όταν µε την Αγγελική αποφασίζουν να τραβήξουν χωριστούς δρόµους. Ο χωρισµός αυτός, όµως, τον καταβάλλει τόσο πολύ, που κυλά ξανά στο αλκοόλ χωρίς να έχει µέτρο. Και ενώ προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια του και αποκτά µε την Αγγελική µία σχέση αγάπης και µίσους πια, αργότερα µία αποκάλυψη θα τον κλονίσει για πάντα.

Έχουμε ήδη παρατηρήσει ότι η Αθηνά έχει µια ιδιαίτερη συµπάθεια προς τους Ζάχους, κι αυτό δεν είναι τυχαίο, αφού εκείνη και η Λένα έχουν ένα τροµερό µυστικό από το παρελθόν, που ενώ τις χωρίζει, παράλληλα τις ενώνει. Ο Μιχάλης είναι γιος του Αργυρού. Φυσικά, αυτή η αποκάλυψη θα πέσει σαν βόµβα σε όλους, µιας και αλλάζει όλα όσα γνώριζαν µέχρι στιγµής. Ο κόσµος του Μιχάλη γκρεµίζεται ξανά και τα ερωτήµατα που έχει είναι πολλά.

Ο ίδιος ανακαλύπτει την αλήθεια, αλλά θέλει να ακούσει αν ισχύει πρώτα από τα χείλη της µητέρας του. Η αναδροµή που κάνει η Λένα στο παρελθόν επιβεβαιώνει πως ο Μιχάλης ανήκει στην οικογένεια Αργυρών. Η Αθηνά, µάλιστα, γνωρίζει την αλήθεια όλα αυτά τα χρόνια, γι’ αυτό και έχει την οικογένειά τους υπό την προστασία της. Αυτή η αποκάλυψη, όµως, αφορά και τους Στέφανο, Παύλο, Δηµήτρη και Νικόλα και µένει να δούµε πώς θα αποδεχθούν εκείνοι την αλήθεια.

Στα επόµενα επεισόδια αλλάζει και η ζωή του Στέφανου. Όσο περνούν οι µέρες, ο ίδιος θα ανακαλύπτει τα ψέµατα και την προδοσία τόσο της Τζένης όσο και του Παύλου και ο χωρισµός του Στέφανου µαζί της δεν θα αργήσει να έρθει. Ωστόσο, ο ίδιος ανακτά την εξουσία στην οικογενειακή επιχείρηση, καθώς αναλαµβάνει ξανά τη θέση του προέδρου.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Μεγάλο spoiler για την Αγγελική: Ο Μιχάλης είναι γιος του Αργυρού! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
αγγελική μιχάλης γιος του αργυρού
Τυχαία Θέματα