Μεγάλη νίκη για την Britney Spears: Ο πατέρας της δέχεται να αποχωρήσει από την κηδεμονία της

11:51 13/8/2021 - Πηγή: iPop

Η Britney Spears κέρδισε μια μεγάλη μάχη στον δικαστικό πόλεμο με τον πατέρα της αφού φαίνεται πως ο Jamie Spears δέχεται να παραιτηθεί από την κηδεμονία της κόρης του. Η διαμάχη που αφορά την διαχείριση της περιουσίας αλλά και ολόκληρης της ζωής της τραγουδίστρια που έχει πάρει διαστάσεις κινήματος με το σύνθημα #FreeBritney φαίνεται πως οδεύει προς επίλυση. Με την αποχώρηση του πατέρα της Britney από την κηδεμονία

μένει να δούμε ποιος θα αναλάβει να διαχειρίζεται τα οικονομικά της τραγουδίστριας.

Η αποχώρηση του πατέρα της Britney από την κηδεμονία της

Τα δικαστικά έγγραφα που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, θέλουν το δικαστήριο και τους δικηγόρους της Britney “να προετοιμάζονται για μια ομαλή μετάβαση σε νέο κηδεμόνα”. Τα νομικά έγγραφα αναφέρουν επίσης ότι ο Jamie πιστεύει πως, “Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχουν πραγματικοί λόγοι για την αναστολή ή την απομάκρυνση του κ. Spears από κηδεμόνα … και είναι εξαιρετικά αμφιλεγόμενο εάν μια αλλαγή κηδεμόνα αυτή τη στιγμή θα ήταν προς το συμφέρον της κυρίας Spears. Ωστόσο, παρόλο που ο κ. Spears είναι στόχος αδικαιολόγητων επιθέσεων, δεν πιστεύει ότι μια δημόσια μάχη με την κόρη του για την υπηρεσία του ως κηδεμόνας της θα ήταν προς το συμφέρον της. Έτσι, παρόλο που πρέπει να αμφισβητήσει αυτήν την αδικαιολόγητη επίθεση για την απομάκρυνσή του, ο κ. Spears σκοπεύει να συνεργαστεί με το Δικαστήριο και τον νέο πληρεξούσιο της κόρης του για να προετοιμαστεί για μια ομαλή μετάβαση σε νέο κηδεμόνα”.

Πόσα εκατομμύρια ευρώ έχει κερδίσει η οικογένεια της Britney Spears από την κηδεμονία της;

Ο Jamie ωστόσο επιμένει στην απόφασή του να γίνει κηδεμόνας της Britney, λέγοντας ότι αυτό τη βοήθησε να σωθεί όταν ήταν “σε κρίση και είχε απελπιστικά ανάγκη από βοήθεια” το 2008. “Όχι μόνο υπέφερε ψυχικά και συναισθηματικά, αλλά και χειραγωγούνταν από αρπακτικά ζώα ούσα σε οικονομική κρίση. Ο κ. Spears συνέβαλε στη διάσωση της κόρης του για να την προστατεύσει”, ανέφεραν τα έγγραφα. Πρόσθεσε ότι θα αγαπάει πάντα την κόρη του “άνευ όρων” και “θα προσέχει για το συμφέρον της”. Κατήγγειλε επίσης τη μητέρα της Britney, Lynne Spears, λέγοντας ότι δεν έχει ενδιαφερθεί για τη ζωή της Britney από τότε που ο Jamie έγινε ο κηδεμόνας της.

Ο δικηγόρος της Britney, εξέδωσε μια δήλωση σχετικά με την ανακοίνωση του Jamie, λέγοντας στο TMZ: “Είμαστε ευχαριστημένοι αλλά όχι απροσδόκητα έκπληκτοι που ο κ. Spears και ο δικηγόρος του αναγνωρίζουν τελικά ότι πρέπει να απομακρυνθεί. Είμαστε, ωστόσο, απογοητευμένοι από τις συνεχείς επαίσχυντες και κατακριτέες επιθέσεις τους στην κα Spears και άλλους”.

“Δώστε στην Britney την ζωή της πίσω”: H υποστηρικτική δήλωση της Madonna

Και συνέχισε: “Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε την έντονη έρευνά μας για τη συμπεριφορά του κ. Spears και άλλων, τα τελευταία 13 χρόνια, ενώ απέσπασε εκατομμύρια δολάρια από την περιουσία της κόρης του και ανυπομονώ να αναλάβω την ένορκη κατάθεση του κ. Spears στο εγγύς μέλλον. Εντωμεταξύ, αντί να κάνει ψευδείς κατηγορίες και να ρίχνει αιχμές στην κόρη του, ο κ. Spears θα πρέπει να παραιτηθεί αμέσως”.

Η απόφαση του Jamie ακολουθεί την κατάθεση της Britney από τον Ιούνιο, όπου ζήτησε από το δικαστήριο να τερματίσει την κηδεμονία του πατέρα της. Η Britney κατέθεσε έκτοτε αναφορά, ζητώντας από το δικαστήριο να διορίσει τον CPA Jason Rubin ως κηδεμόνα της, καθώς και να του χορηγήσει πληρεξούσιο για τις αποφάσεις καριέρας και υγειονομικής περίθαλψης.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Μεγάλη νίκη για την Britney Spears: Ο πατέρας της δέχεται να αποχωρήσει από την κηδεμονία της εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα