«Με βοηθούν να καταλάβω την πολυπλοκότητα του τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος»: Η Reese Witherspoon αποκαλύπτει πώς είναι η μητρότητα στο Hollywood

11:21 9/11/2021 - Πηγή: iPop

Η Reese Witherspoon μιλά για την μητρότητα και συγκινεί! Μπορεί να είναι μία διάσημη και αγαπημένη ηθοποιός για όλους μας αλλά για τα παιδιά της είναι απλώς μία μαμά, μία σπουδαία μητέρα που κάνει τα πάντα για τα παιδιά της και είναι πάντα στο πλευρό τους.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης με την Gayle King για το εξώφυλλο του περιοδικού InStyle τον Δεκέμβριο/Ιανουάριο

του 2022, η ηθοποιός του «The Morning Show», μιλάει για τη μητρότητα και την ανατροφή των τριών παιδιών της. Η Witherspoon έχει την Ava, 22 ετών τον Deacon, 18 ετών, με τον πρώην σύζυγό της Ryan Phillippe, καθώς και τον Tennessee James, 9 ετών, με τον σύντροφό της Jim Toth.

Η Reese Witherspoon μιλά για την μητρότητα και γίνεται πιο τρυφερή από ποτέ!

 Όπως αποκάλυψε, οι τρείς τους είναι η απόλυτη προτεραιότητά της. «Η πρώτη, πιο σημαντική προτεραιότητά μου είναι τα παιδιά μου. Αν σου έλεγα πόσο χώρο στον εγκέφαλό μου καταλαμβάνουν κάθε μέρα – νομίζεις ότι ξέρουν, δεν μπορούν καν να φανταστούν», δήλωσε.

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου για το εάν τα παιδιά της σκοπεύουν να ακολουθήσουν τα χνάρια της στο Hollywood η Witherspoon απάντησε πώς δεν είναι αρμόδια εκείνη να απάντηση σχετικά με αυτό, αλλά αν το θέλουν είναι τυχερά γιατί έχει φίλους που μπορούν να τους βοηθήσουν.

«Είναι μια περίεργη κατάσταση γιατί δεν μεγάλωσα διάσημη. Έτσι η Ava ζει μια εμπειρία που δεν είχα εγώ, όπως και οι γιοι μου», εξηγεί. «Είμαστε αρκετά τυχεροί που έχουμε φίλους που μεγάλωσαν στο Hollywood και μπορούν να τους βοηθήσουν να τους δώσουν συμβουλές για το πώς να κινηθούν στον χώρο. Η Ava είναι τόσο προσγειωμένη. Θέλει να κάνει σπουδαία πράγματα σε ολόκληρο τον κόσμο. Σπουδάζει, μαθαίνει και προσπαθεί. Είναι μεγάλο πράγμα στη ζωή να δοκιμάζεις διαφορετικά πράγματα για να καταλάβεις ποιος είναι πραγματικά ο δρόμος σου».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη instylemagazine (@instylemagazine)

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η King ρώτησε την Witherspoon τι «ανυπομονεί περισσότερο καθώς πλησιάζει η νέα χρονιά».

«Θέλω να περάσω περισσότερο χρόνο με ανθρώπους που αγαπώ», αποκάλυψε. «Είμαι 45. Ξέρω με ποιον θέλω να περνάω χρόνο και με ποιον όχι. Και αυτό είναι ένα από τα σπουδαία πράγματα με το να γερνάω — απλά μου εξοικονομεί πολύ χώρο και χρόνο. Θέλω να είμαι με τη μαμά μου, τα παιδιά μου και με ανθρώπους που γεμίζουν την ψυχή μου. Σε όλους τους άλλους, τους εύχομαι να είναι καλά».

Η Witherspoon μίλησε πρόσφατα για το πώς είναι να βλέπει τα παιδιά της να μεγαλώνουν στο εξώφυλλο του Interview’s Summer 2021. «Αυτό με κάνει να θέλω να κλάψω, η ιδέα να έχω μια μακρά σχέση με ενήλικα παιδιά», είπε στην Tracee Ellis Ross τον Ιούνιο για το άρθρο.

«Ποτέ δεν περίμενα το είδος της σχέσης που έχω μαζί τους, αλλά είναι τόσο ικανοποιητικό να μπορείς να κάνεις παιδιά που μπορείς να ζήσεις τη ζωή και με βοηθούν να καταλάβω την πολυπλοκότητα του τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος», συνέχισε η Witherspoon. «Λοιπόν, είμαι πραγματικά, πολύ ευγνώμων που αυτά τα ανθρωπάκια είναι στη ζωή μου».

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο «Με βοηθούν να καταλάβω την πολυπλοκότητα του τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος»: Η Reese Witherspoon αποκαλύπτει πώς είναι η μητρότητα στο Hollywood εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα