Με το ένα χέρι στο πληκτρολόγιο και το άλλο μέσα στο παντελόνι η πλειοψηφία των εργαζομένων

14:43 14/7/2017 - Πηγή: iPop

Όλοι έχουμε ανάγκη από ένα διάλειμμα την ώρα που εργαζόμαστε. Άλλοι σταματάμε για λίγο για να φάμε, άλλοι να πιούμε έναν καφέ και άλλοι απλώς για να πάρουμε μια ανάσα από τον φόρτο εργασίας.

Υπάρχει όμως και μια ομάδα ανθρώπων (όχι και τόσο μικρή όσο πιστεύεις) που προκειμένου να χαλαρώσει στη δουλειά βλέπει πορνό. Ναι καλά διάβασες.

Οι λίγο πιο τολμηροί, αψηφούν όλους τους κινδύνους, παίρνουν τα ρίσκα τους και αφιερώνουν 10- 15 λεπτά από το διάλειμμα τους είτε βλέποντας πορνό,

είτε στέλνοντας μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου, είτε ανταλάσσοντας γυμνές φωτογραφίες.

Η προσπάθεια να παρακολουθήσεις προνό στον χώρο εργασία σου είναι πιθανώς το πιο επικίνδυνο πράγμα που μπορείς να κάνεις.

Η εκκαθάριση του ιστορικού δεν θα σε βοήθησει. Οι άνθρωποι της πληροφορικής ξέρουν και θα σε κρίνουν. Αλλά όπως φαίνεται μερικοί δεν πτοούνται.

Μια νέα έρευνα της ασφαλιστικής κινητής τηλεφωνίας Insure2GO διαπίστωσε ότι 1,5 εκατομμύρια Βρετανοί παρακολουθούν πορνό στην δουλειά τους.

Το 65% παραδέχτηκε ότι κάνει χρήση του τηλεφώνου της εργασίας ή του υπολογιστή «για άλλες δραστηριότητες».

Και αν αυτό δεν είναι αρκετά επικίνδυνο….Περίπου 850.000 Βρετανοί ακόμα πιο τολμηροί παραδέχονται ότι έχουν χρησιμοποιήσει μια συσκευή από τη δουλειά για να βγάλουν, να στείλουν ή να αποθηκεύσουν γυμνές φωτογραφίες.

Ένας στους 10 ανθρώπους στη Γλασκώβη παραδέχτηκε ότι στέλενει μηνύματα σεξουαλικού περιεχμένου κατά τη διάρκεια της εργασίας του.

Photo: RAWPIXEL.COM ON UNSPLASH

The post Με το ένα χέρι στο πληκτρολόγιο και το άλλο μέσα στο παντελόνι η πλειοψηφία των εργαζομένων appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα