Με λιγότερα επεισόδια ανά εβδομάδα οι “Άγριες Μέλισσες”;

12:42 4/10/2020 - Πηγή: iPop

Ένα ρεπορτάζ του “Έλα Χαμογέλα” έφερε τα πάνω-κάτω αποκαλύπτοντας ότι συζητείται η μείωση επεισοδίων για τις “Άγριες Μέλισσες” την καθημερινή σειρά που έχει καθηλώσει το πανελλήνιο.

Μείωση επεισοδίων για τις “Άγριες Μέλισσες”

Το ρεπορτάζ της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου, “Έλα Χαμογέλα”, επιφύλασσε μία δυσάρεστη έκπληξη για όλους τους fan της σειράς “Άγριες Μέλισσες“, καθώς όπως φαίνεται το κανάλι του

ΑΝΤ1 συζητά την μείωση των εβδομαδιαίων επεισοδίων.

Οι υπεύθυνοι της παραγωγής σκέφτονται σοβαρά να μειώσουν κατά ένα επεισόδιο λιγότερο την εβδομάδα προκειμένου να προβλέψουν μία μελλοντική έλλειψη επεισοδίων.

Ο σταθμός προκειμένου να χτυπήσει την prime time της Παρασκευής, πρόσθεσε ένα ακόμη επεισόδιο φέτος με σκοπό να ανταγωνιστεί τον ΣΚΑΪ με το Big Brother και τον Alpha με το The Bachelor.

Η πιθανή μείωση των επεισοδίων για την αγαπημένη σειρά ενδέχεται να έρθει στα τέλη του Οκτωβρίου καθώς ακόμα τίποτα δεν έχει αποφασιστεί. Επίσης, δυστυχώς, δεν υπάρχει το ιδανικό περιθώριο έξτρα επεισοδίων δεδομένου του χρόνου που απαιτείται για τα γυρίσματα του κάθε επεισοδίου.

Η σκέψη αυτή προέκυψε λόγω αυξημένης επιδημιολογικής διασποράς και συνεπώς στην περίπτωση εμφάνισης κρούσματος στην παραγωγή, δεδομένου ότι θα χρειαστεί να μείνουν σε καραντίνα για δύο βδομάδες, δε θα υπάρχουν επεισόδια για προβολή.

Δες εδώ όλες τις εξελίξεις για τις “Άγριες Μέλισσες” από 5 Οκτωβρίου έως και 9 Οκτωβρίου

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Με λιγότερα επεισόδια ανά εβδομάδα οι “Άγριες Μέλισσες”; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα