«Με αυτό το σώμα, έχω χορέψει, έχω ερωτευτεί»: Η Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν έχει τη δύναμη να προσβάλει την Δανάη Μπάρκα – Η ηχηρή απάντηση της παρουσιάστριας που πρέπει να δεις

13:24 16/6/2022 - Πηγή: iPop

Η Δανάη Μπάρκα έδωσε μία ηχηρή απάντηση στα προκλητικά σχόλια της πολιτεύτριας, Αφροδίτης Λατινοπούλου, η οποία σε μία δημοσίευσή της έκρινε το σώμα και τα κιλά της παρουσιάστριας.

Η Δανάη Μπάρκα, αφού είδε την δημοσίευση της Αφροδίτης Λατινοπούλου, η οποία έχει κάνει ήδη τον γύρο του διαδικτύου προκαλώντας αντιδράσεις, εξέφρασε τις σκέψεις της για το εάν θα έπρεπε να απαντήσει δημοσίως ή όχι στην πολιτεύτρια της ΝΔ, χωρίς να την κατονομάζει.

Όπως εξομολογήθηκε, αρχικά, σκέφτηκε

να μην ασχοληθεί, ωστόσο, λαμβάνοντας αρκετά μηνύματα αποφάσισε να απαντήσει, αντιπροσωπεύοντας όλους αυτούς που δεν έχουν τη δύναμη να το κάνουν απέναντι στην Αφροδίτη Λατινοπούλου.

«Να φοράτε ρίγες, να φοράτε ό,τι θέλετε, να σας αγαπάτε»: Η ηχηρή απάντηση της Δανάης Μπάρκα στον Τάσο Ξιαρχό, καθώς το διαδίκτυο γεμίζει γυναίκες με ριγέ

Η Μπάρκα απάντησε στη Λατινοπούλου και για άλλη μία φορά ήταν απολαυστική!

Αναλυτικά η απάντηση της Δανάης Μπάρκα στον αέρα της εκπομπής της:

«Όταν το μόνο όπλο ενός ανθρώπου είναι να σχολιάζει τρίτους σε πιάνει μια λύπη, γιατί λες πόσο άδειος είναι μέσα του», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

«Γιατί να μην μιλήσεις; Ένα κοινωνικό θέμα είναι…. Να τονίσεις για άλλη μια φορά το αυτονόητο που είναι φυσικά να αγαπάμε τους εαυτούς μας, όπως και να είναι. Δεν θα πω ούτε το όνομα γιατί θεωρώ αν το πιάσω στο στόμα μου θα ασχημύνω και επειδή εγώ στα μάτια μου με βλέπω πολύ όμορφη δεν θα το κάνω».

«Με το συγκεκριμένο σώμα το οποίο χθες κρίθηκε εγώ έχω διασκεδάσει, έχω χορέψει, έχω ερωτευτεί, με έχουν ερωτευτεί, έχω γηροκομήσει 3 μήνες τον παππού μου στο νοσοκομείο, καθαρίζοντάς τον, φροντίζοντάς τον και παίρνοντας πολλή αγάπη, έχω ταΐσει τη γιαγιά μου, όταν χτύπησε. Με το ίδιο σώμα δουλεύω, βοηθάω πολλούς ανθρώπους. Με το ίδιο σώμα φροντίζω να δίνω δύναμη σε ανθρώπους εκεί έξω που μπορεί να περνούν δύσκολα. Με το ίδιο σώμα ονειρεύομαι να φέρω στον κόσμο ένα παιδί κάποια στιγμή».

Τι ακριβώς σημαίνει body shaming και γιατί ήρθε η ώρα να μπει ένα τέλος;

Η ανάρτηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου που προκάλεσε αντιδράσεις

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου προκάλεσε αντιδράσεις με ανάρτησή που έβαλε στο στόχαστρο την Δανάη Μπάρκα. Μίλησε για λάθος «λάθος πρότυπα υγείας», ενώ αναφέρθηκε και στην woke culture.

«Αντί να ασχοληθούμε με το τεράστιο πρόβλημα στην Ελλάδα που είμαστε η ν.1 χώρα στην Ευρώπη στην παιδική αλλά και στην ενήλικη παχυσαρκία, προβάλλουμε τέτοια λάθος πρότυπα υγείας στα πλαίσια της woke culture. Θα το πληρώσουμε δυστυχώς αλλά θα είναι αργά».

Σε τελευταία νέα, τα σχόλια αυτά προκάλεσαν την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας, ενώ πηγές ξεκαθάρισαν πως η Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν έχει κανένα αξίωμα ή θέση στο οργανόγραμμα του κόμματος, ούτε σε τοπικό ούτε σε κεντρικό επίπεδο και δεν θα είναι υποψήφια στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Σταμάτα να ντρέπεσαι για το σώμα σου γιατί το βλάπτεις με έναν απίστευτο τρόπο

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο «Με αυτό το σώμα, έχω χορέψει, έχω ερωτευτεί»: Η Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν έχει τη δύναμη να προσβάλει την Δανάη Μπάρκα – Η ηχηρή απάντηση της παρουσιάστριας που πρέπει να δεις εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αφροδίτη Λατινοπούλου, Δανάη Μπάρκα –,afroditi latinopoulou, danai barka –