Με αυτά τα tricks θα αποκτήσεις και εσύ μαλλιά με όγκο

13:27 31/5/2017 - Πηγή: iPop

Κάθε κορίτσι ονειρεύεται να έχει σκληρή τρίχα και ογκώδη μαλλιά. Αλλά ακόμα κι αν οι τρίχες σου δεν είναι φυσικά πλούσιες, δεν χρειάζεται να απελπίζεσαι: Μπορείς να επιτύχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα με τη βοήθεια κάποιων συνηθισμένων, καθημερινών αντικειμένων καθώς και με την βοήθεια τεχνασμάτων. Διάβασε παρακάτω για να μάθεις συμβουλές για ογκώδη μαλλιά.

Παρακάτω συμβουλές για ογκώδη μαλλιά:Bούρτσισε τα μαλλιά σου εφόσον είναι εντελώς στεγνά

Για να διασφαλίσεις ότι τα μαλλιά σου δεν θα τραυματιστούν κατά τη διαδικασία του στεγνώματος, χρησιμοποίησε τα δάχτυλά σου αντί για την

συνηθισμένη βούρτσα. Με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργήσεις όγκο. Όταν τα μαλλιά σου είναι αρκετά στεγνά, μπορείς να τελειώσεις το στυλ χρησιμοποιώντας μια μεγάλη στρογγυλή βούρτσα.

Για να δώσεις όγκο στην αλογοουρά σου χρησιμοποίησε μία συνηθισμένη φουρκέτα

Αρχικά, μάζεψε τα μαλλιά σου σε μια κανονική αλογοουρά. Στη συνέχεια χώρισε τα ανά σκέλος από την αλογοουρά και στερέωσε τα με μια φουρκέτα. Αυτό το απλό τέχνασμα είναι βέβαιο ότι θα διπλασιάσει τον όγκο της αλογοουράς σου.

Ένας ακόμα εύκολος τρόπος για να κάνεις μία αλογοουρά να δείχνει εντυπωσιακή

Ψάχνεις περισσότερους τρόπους για να κάνεις την αλογοουρά σου να εμφανίζεται ογκώδης; Εδώ είναι ένα άλλο χρήσιμο τέχνασμα: αντί να στερεώσεις όλα τα μαλλιά σου με ένα scrunchie, χώρισε την αλογοουρά σε δύο σκέλη και ασφάλισε το καθένα με μια καλυμμένη ελαστική ταινία.

Ένας σύντομος τρόπος για να αυξήσεις την ένταση στα μαλλιά σου

Αν δεν έχεις χρόνο για σωστό στυλ, χρησιμοποίησε την ακόλουθη τεχνική για να προσθέσεις όγκο στις ρίζες σου: μετά από μπάνιο, μάζεψε τα υγρά μαλλιά σου σε δύο τσαμπιά, έχοντας τα ψεκάσει με σπρέι μαλλιών. Σκούπισε τα, άφησε τα να κρυώσουν και μετά άφησε τα χαλαρά.

Τα ξηρά σαμπουάν μπορούν επίσης να δώσουν εξαιρετικά αποτελέσματα

Εφάρμοσε σαμπουάν στις ρίζες των μαλλιών σου. Μόλις απορροφηθεί καλά το σαμπουάν, σταθεροποίησε την ένταση με ελάχιστο σαμπουάν στις ρίζες.

Για να προσθέσεις όγκο στα μαλλιά σου, στέγνωσε τα ξανά μετά το χτένισμα

Όταν τελειώσεις το styling των μαλλιών σου, μη διστάσεις να τα στεγνώσεις ξανά με το πιστολάκι. Βάλε το κεφάλι σου κάτω και στέγνωσε κάθε σκέλος με τη σειρά του για μερικά λεπτά. Αυτό θα σου επιτρέψει να διορθώσεις τα αποτελέσματα και να επιτύχεις επιπλέον όγκο.

Χρησιμοποίησε σπρέι μαλλιών για όγκο

Όταν δεν έχεις χρόνο για να πλύνεις τα μαλλιά σου και να τα στεγνώσεις χρησιμοποίησε σπρέι μαλλιών για όγκο σε όλο το μήκος των μαλλιών σου. Αυτό θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα γρήγορα και αποτελεσματικά!

The post Με αυτά τα tricks θα αποκτήσεις και εσύ μαλλιά με όγκο appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα