Μάθε το σκύλο να μη μασουλάει πράγματα!

15:31 31/8/2014 - Πηγή: iPop

Όπως, σου έχουμε πει και στο παρελθόν τα σκυλιά αγαπούν να «κλέβουν» πράγματα, ειδικά τα παπούτσια σου και να τα μασουλούν ώρες ατελείωτες. Αυτό, όμως, είναι κάτι που σε ενοχλεί πολύ! Έτσι, αποφάσισες να κάνεις τα πάντα για να μάθεις το σκύλο να μη μασουλάει πράγματα και έχεις ορκιστεί στον εαυτό σου να τα καταφέρεις!

Πώς, όμως, θα μάθεις το σκύλο να μη μασουλάει πράγματα;Αρχικά πρέπει να τον πιάσεις στα πράσα! Είναι καλύτερα να τον δεις την ώρα που κάνει την αταξία του. Όταν, λοιπόν, τον δεις να μασουλάει κάτι μπροστά σου ήρθε η ώρα να του βάλεις τις φωνές. Πρέπει να του κουνήσεις επιδεικτικά
το χέρι και να τον κάνεις να καταλάβει πως αυτό δεν είναι σωστό.Βάλε τον τιμωρία την ίδια στιγμή που θα του φωνάξεις. Σήκωσε τον με τα χέρια σου (αν παλεύεται το μέγεθος του) και πήγαινε τον στο κρεβάτι του. Φώναξε του πως θα μείνει εκεί όση ώρα εσύ επιθυμείς και αν πάει να το σκάσει ξαναμετέφερε τον πίσω.Αν, όμως, δεν είσαι μπροστά όταν ο σκύλος σου τρώει οτιδήποτε (τραπέζια, παπούτσια, καρέκλες) πήγαινε στο κοντινότερο pet shop και ζήτησε τους ένα απωθητικό σπρέι. Με αυτό το σπρέι θα ψεκάσεις τα αντικείμενα που επιθυμείς και ο σκύλος σου θα τα αφήσει ήσυχα.Ποτέ μη κυνηγάς το σκύλο σου να του πάρεις τα πράγματα που τρώει. Θα του αρέσει τόσο πολύ που θα του φανεί διασκεδαστικό και θα είναι για αυτόν ένα τέλειο παιχνίδι.

The post Μάθε το σκύλο να μη μασουλάει πράγματα! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα