Μάθε πώς να καθαρίσεις σωστά την κουρτίνα του μπάνιου σου

14:16 29/6/2022 - Πηγή: iPop

Η κουρτίνα του μπάνιου σου λερώνεται πολύ συχνά και εσύ λυπάσαι να την βάζεις συνεχώς στο πλυντήριο αφού είναι πλαστική και ξέρεις πως θα χαλάσει.

Επειδή ξέρουμε πως δεν θες να χαλάσει η κουρτίνα σου ψάξαμε και βρήκαμε εναλλακτικούς τρόπους να την καθαρίσεις και σου τους παρουσιάζουμε.

FreepikΜικρά tips για να καθαρίσεις την κουρτίνα του μπάνιου σου!Με ένα σφουγγάρι και απορρυπαντικό πιάτων: Αν έχει σε συγκεκριμένα μόνο σημείο λεκέδες, δεν υπάρχει λόγος να την καθαρίσεις
ολόκληρη αφού μπορείς να το κάνεις και τοπικά. Βάλε απορρυπαντικό πιάτων στο σφουγγάρι και τρίψε τα σημεία που χρειάζεται.Βούτηξε την σε λεμόνι με ξύδι: Επειδή η κουρτίνα μαζεύει επάνω της τους υδρατμούς από την μπανιέρα γεμίζει με βακτήρια και μυρίζει άσχημα. Γέμισε, λοιπόν, μια λεκάνη με χλιαρό νερό και ρίξε εκεί εκτός από απορρυπαντικό λίγες σταγόνες λεμόνι και αρκετό ξύδι. Τα μικρόβια θα σκοτωθούν και η μυρωδιά θα απομακρυνθεί τελείως.Βάλε αλάτι για τα άλατα: Αν επάνω στην κουρτίνα του μπάνιου σου έχουν κολλήσει άλατα μπορείς να τα διώξεις χρησιμοποιώντας θαλασσινό αλάτι. Τρίψε με αυτό -αφού πρώτα έχεις βρέξει την κουρτίνα- τα σημεία που το χρειάζονται. Στην συνέχεια ξέπλυνε καλά την κουρτίνα και κρέμασε την έξω για να στεγνώσει καλά.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Μάθε πώς να καθαρίσεις σωστά την κουρτίνα του μπάνιου σου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα