Μάθε να εκμεταλλεύεσαι τις δύσκολες στιγμές για το καλό σου

16:39 20/2/2016 - Πηγή: iPop

Και, όμως, τις δύσκολες στιγμές μπορείς να τις εκμεταλλεύεσαι για το καλό σου! Μπορεί όταν περνάς τα ζόρια σου, όποιας φύσεως κι αν είναι αυτά, το μόνο που θες να είναι να βρίσκεσαι κουκουλωμένη κάτω από το πάπλωμα σου, ακούγοντας το σχετικό hitάκι της Νατάσας, κλεισμένη σε ένα κουκούλι που νομίζεις ότι σου παρέχει προστασία, αλλά κάνεις λάθος. Και αυτό γιατί η μέθοδος της στρυθοκάμηλου, δεν εξαφανίζει το πρόβλημα, από το οποίο πάει να κρυφτεί. Όσο γα πιθανή αντιμετωπιση του; Δεν ξέρει καν τι σημαίνει…

Του: ΜΙΧΑΛΗ ΧΟΡΕΥΤΑΚΗ

Κόντρα

σε όσα νομίζεις αναφορικά με τις hard times που κατά καιρούς περνάς, οι ίδιες αποτελούν το καλύτερο μέσο για να ωφεληθείς πολλαπλά, εφόσον παρέλθουν και αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά. Η Carolyn Gregoire, σύμβουλος θεμάτων ψυχικής υγείας στο Πανεπιστήμιο του Dallas, και τακτική αρθρογράφος της Huffington Post, εξέδωσε πρόσφατα μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα έρευνα, αναφορικά με τις θετικές και μόνο επιπτώσεις των δύσκολων περιόδων, στην ψυχοσύνθεση μιας γυναίκας.

Η μελέτη της βασίστηκε στην κλινική παρατήρηση ενός δείγματος γυναικών, που κατέφευγαν σε επαγγελματική παρακολούθηση για την αντιμετώπιση ποικίλων προβλημάτων της προσωπικής, κοινωνικής και επαγγελματικής ζωής. Τα συμπεράσματα που εξήγαγε, μιλώντας μαζί τους, συνήγαγαν στα ακόλουθα συμπεράσματα, αναφορικά με τα μακροπρόθεσμα οφέλη, αφότου η καταιγίδα πέρασε:

Ανάπτυξη αντισωμάτων και δυνατοτήτων, καθώς και άντληση δύναμης, από δεξαμενές, που ούτε…

Διάβασε περισσότερα: Marymary.gr

The post Μάθε να εκμεταλλεύεσαι τις δύσκολες στιγμές για το καλό σου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα