Μαρία και Δημήτρης παραδέχθηκαν τη σχέση τους! Πώς γνωρίστηκαν;

15:11 1/4/2020 - Πηγή: iPop

Στο επεισόδιο του MasterChef της Τρίτης, Μαρία και Δημήτρης παραδέχθηκαν τη σχέση τους, με τη Μαρία μάλιστα να λέει και πώς γνωρίστηκαν!

Στην ομαδική δοκιμασία επέστρεψαν οι παλιοί παίκτες ως κριτές και φυσικά τα πειράγματα δεν είχαν τέλος!

Η Σπυριδούλα για ακόμα μια φορά έκλεψε τις εντυπώσεις, ενώ πολλοί ακόμα αγαπημένοι, αλλά και λιγότερο αγαπημένοι παίκτες προηγούμενων κύκλων, μας θύμισαν γιατί είχαν γίνει θέμα συζήτησης!

Μέσα απ’ αυτή τη συνάντηση παλιών και νέων παικτών, έγινε και μια… αποκάλυψη!

Μαρία

και Δημήτρης παραδέχθηκαν τη σχέση τους, όταν ο Δημήτρης Τσίκιλης ρώτησε τη Μαρία εάν ο έρωτάς τους γεννήθηκε μέσα στο παιχνίδι.

«Ήσασταν από πριν ή γνωριστήκατε στο παιχνίδι;» ρώτησε ο Δημήτρης Τσίκιλης, με τη Μαρία να απαντάει, παραδεχόμενη πλέον ανοιχτά τη σχέση τους:

Στο παιχνίδι, αλλά δούλευα εδώ και έναν χρόνο με τον φίλο του. Είναι γύπας, με ακολούθησε στο Instagram πριν το παιχνίδι. Από αυτούς είναι

Η Αμαλιάδα άναψε “φωτιές”

Η Γιάννα Ρέντεση από την Αμαλιάδα, η οποία ήταν μια ξεχωριστή προσωπικότητα του περσινού κύκλου, βρέθηκε στο “reunion” που έγινε με αφορμή την ομαδική δοκιμασία.

Η Γιάννα πήγε στην καντίνα της μπλε ομάδας και ζήτησε από τον Γιώργο να έρθει να της πάρει παραγγελία ο Δημήτρης Χέλμουτ Μπέλλος, κάτι που προκάλεσε τον εκνευρισμό της Μαρίας!

«Και έρχεται στην καντίνα φορτσάτη “που είναι ο Μπέλλος;”, αφού δεν την έκανα με τον σιφόν έτσι, τυχερή είναι. Έχε χάρη που θέλουμε ψήφους, αλλιώς θα έβγαζα νύχια και θα την έτρωγα, Όχι μόνο αυτήν, την κάθε μία. Βγαίνει και ο άλλος από πίσω φορτσάτος, πάλι καλά που δεν έβγαλε καμιά μπλούζα. Βγαίνει, παίρνει το μπλοκάκι και αρχίζει και γράφει. Τι γράφεις ρε μαλ…α, πήγαινε πίσω στα σουβλάκια», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία!

Δες ακόμα:

Οι παλιοί επέστρεψαν | Reunion όλων των παλιών παικτών του MasterChef!

Το άρθρο Μαρία και Δημήτρης παραδέχθηκαν τη σχέση τους! Πώς γνωρίστηκαν; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα