Λάθη που μπορεί να κάνεις στο μακιγιάζ ακόμα κι αν παίζεις τα πινέλα στα δάχτυλα

20:37 14/5/2016 - Πηγή: iPop

Κανείς δεν είναι τέλειος. Αυτό είναι κάτι το οποίο πρέπει να έχεις κανόνα στη ζωή σου. Υπάρχουν, λοιπόν, λάθη τα οποία μπορείς να κάνεις στο μακιγιάζ σου, ακόμα κι αν νομίζεις πως παίζεις τα πινέλα στα δάχτυλα. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε για να σε πείσουμε είναι απλώς να σου τα δείξουμε.

Δεν θέλουμε να δείχνεις άσχημη, αντιθέτως θέλουμε να γοητεύεις τους πάντες, γι΄αυτό το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να σου πούμε τι μπορείς να κάνεις για να μην κάνεις ποτέ ξανά τα ίδια λάθη.

Ποια είναι τα λάθη που κάνεις στο μακιγιάζ σου και
δε σου πηγαίνουν στο μυαλό;Υπερβολή στη διάφανη πούδρα: Είσαι της υπερβολής ακόμα και στην διάφανη πούδρα. Γνωρίζεις πως αυτή σταθεροποιεί το μακιγιάζ και πιστεύεις πως αν βάλεις πολύ ποσότητα θα καταφέρεις να τα συγκρατήσεις τα υπόλοιπα προϊόντα που χρησιμοποίησες, περισσότερες ώρες. Μέγα λάθος! Δεν υπάρχει κανένας απολύτως να το κάνεις γιατί απλά το αποτέλεσμα μόνο εντυπωσιακό δεν είναι.Τονίζεις πιο πολύ απ΄όσο πρέπει τα πάντα: Επειδή θες να αναδείξεις τα χαρακτηριστικά σου επιμένεις περισσότερο απ΄όσο χρειάζεται. Βάζεις πολύ μολύβι στα φρύδια σου αντίστοιχα όπως και κραγιόν. Σταμάτα την υπερβολή. Ποτέ δεν έκανε καλό σε κανέναν.Δεν καθαρίζεις τα πινέλα σου: Δεν είναι πως δεν προλαβαίνεις, απλά το αμελείς. Πίστεψε μας αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει από αλλεργίες μέχρι και ένα αποτέλεσμα που θα σε αφήσει άφωνη καθώς οι σκιές μπερδεύονται μεταξύ τους.

The post Λάθη που μπορεί να κάνεις στο μακιγιάζ ακόμα κι αν παίζεις τα πινέλα στα δάχτυλα appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα