Λαχταριστά – slow cooked παϊδάκια με σάλτσα BBQ που λιώνουν στο στόμα

16:20 8/2/2022 - Πηγή: iPop

Και μόνο που διαβάζεις αυτές τις λέξεις: παϊδάκια BBQ, ήδη έχεις φανταστεί τον εαυτό σου να τα καταβροχθίζει. Για να μην χάνουμε άλλο χρόνο, λοιπόν, σου ετοιμάσαμε την απόλυτη συνταγή! Συνταγή για παϊδάκια μπάρμπεκιου! Τώρα πλέον δε χρειάζεται να δίνεις ένα σορό λεφτά για να απολαύσεις την αγαπημένη σου συνταγή! Θέλει λίγο χρόνο, αλλά πίστεψέ με, τον αξίζει!

«Δαχτυλίδι» με κοτόπουλο και BBQ

Τα υλικά που θα χρειαστείς για τα παϊδάκια BBQ:2
φλιτζάνια σάλτσα μπάρμπεκιου (580 γρ.)¼ φλιτζανιού καστανή ζάχαρη (55 γρ.)4 κουταλιές της σούπας μηλόξυδο3 κουταλάκια του γλυκού αποξηραμένη ρίγανη1 κουταλάκι του γλυκού σάλτσα worcestershire1 κουταλιά της σούπας πιπέρι καγιέν1 κουταλιά της σούπας τσίλι σε σκόνη1,3 κιλά χοιρινό παϊδάκι πλάτηςαλάτι, για γεύσηπιπέρι, για γεύση

Βίδες φούρνου με γεύση BBQ, έτοιμες σε 30 λεπτά!

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις:Συνδύασε τη σάλτσα bbq, την καστανή ζάχαρη, το μηλόξυδο, τη ρίγανη, τη σάλτσα Worcestershire, το πιπέρι καγιέν και τη σκόνη τσίλι σε ένα μικρό μπολ.Αλατοπιπέρωσε τα παϊδάκια. Τοποθέτησε τα παϊδάκια στην κατσαρόλα και κάλυψέ τα με τη σάλτσα.Μαγείρεψε σε χαμηλή φωτιά και αργά για οκτώ ώρες ή σε δυνατή φωτιά για τέσσερις ώρες.Αφού γίνουν τα παϊδάκια, ρίξε τη σάλτσα bbq στην κατσαρόλα πάνω από τα παϊδάκια πριν τα αφαιρέσεις.Κόψε τα παϊδάκια και σέρβιρε με σάλτσα bbq.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Λαχταριστά – slow cooked παϊδάκια με σάλτσα BBQ που λιώνουν στο στόμα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα