Κύκλωμα εκβιαστών: Ελεύθερος με απαγόρευση εξόδου απ’ την χώρα ο γιος του τραγουδιστή

20:58 27/12/2016 - Πηγή: iPop

Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του στον ανακριτή ο γιος του γνωστού τραγουδιστή που φέρεται να εμπλέκεται με το μεγάλο κύκλωμα εκβιαστών.

Ειδικότερα, ο γιος του Γιώργου Γερολυμάτου κατά την απολογία του αρνήθηκε ότι έχει οποιαδήποτε σχέση με το κύκλωμα εκβίασης μεσιτών, εργολάβων και κατασκευαστών.

Ο 46χρονος αφέθηκε ελεύθερος, ωστόσο, του απαγορεύτηκε η έξοδος απ’ την χώρα. Παράλληλα, ο 69χρονος μεσίτης πεθερός του αφέθηκε επίσης ελεύθερος με απαγόρευση εξόδου απ’ την χώρα, ενώ ο ίδιος καλείται να εμφανίζεται

ανά τακτά διαστήματα στο αστυνομικό τμήμα αλλά και να καταβάλει χρηματική εγγύηση 3.000 ευρώ. Ο 69χρονος φέρεται να είχε το ρόλο του διαμεσολαβητή στην υπόθεση.

Ο τρίτος κατηγορούμενος κρίθηκε προφυλακιστέος. Στον συγκεκριμένο αποδίδεται και η κατηγορία για την έκρηξη που σημειώθηκε στο αυτοκίνητο θύματος, το οποίο κάηκε εντελώς μετά την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού.

Η υπόθεση σχετίζεται με εκβιασμούς και απειλές για ποσό ύψους 11.000 ευρώ. Αποδεικτικά στοιχεία υπάρχουν μόνο για τις 4.000 ευρώ.

The post Κύκλωμα εκβιαστών: Ελεύθερος με απαγόρευση εξόδου απ’ την χώρα ο γιος του τραγουδιστή appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα