Κατάλαβε επιτέλους πως δε σε θέλει

10:31 4/10/2014 - Πηγή: iPop

Μπορεί εσύ να την θες να έχεις δαγκώσει, όπως λένε όχι μόνο τη λαμαρίνα αλλά πόρτες, παράθυρα και ότι άλλο βρήκες μπροστά σου όταν τον κοίταξες. Από την πλευρά του, όμως, δε συμβαίνει το ίδιο! Αυτός δε σε θέλει, δεν είσαι ο τύπος του κατάλαβε το επιτέλους πριν στο πει επιτέλους κατάμουτρα και νιώσεις άσχημα!

Πώς θα καταλάβεις πώς δε σε θέλει;Δε σου σηκώνει σχεδόν ποτέ το τηλέφωνο: Τον παίρνεις τηλέφωνα και βλέπεις πώς σε αγνοεί! Δε σου απαντάει σχεδόν ποτέ ενώ μετά από λίγα μόνο λεπτά μιλάει στο τηλέφωνο με το φίλο
του και το ξέρεις.Του-της έχεις κάνει like του έχεις σχολιάσει τις φωτογραφίες και αυτός απλά δεν απαντάει: Μια φωτογραφία του έχει 4 σχόλια στο οποία έχει απαντήσει και αυτός ενώ στο δικό σου δεν μπήκε καν στον κόπο να πατήσει ένα like.Ζητάς να βγείτε και ποτέ δεν μπορεί: Σταμάτα να το ζητάς γιατί και θα πέσεις κι άλλο στα μάτια του! Του-της έχει πει αρκετές φορές να βγείτε αλλά η απάντηση είναι πώς δυστυχώς κάτι έχει κανονίσει! Σβήσε το δυστυχώς και βάλε το πάντα. Πάντα, λοιπόν, δε μπορεί για εσένα εάν ενδιαφέρονταν θα το είχες καταλάβει. Όχι μόνο δεν θα αρνούνταν αλλά θα ήταν αυτός-η που θα σου είχε προτείνει να περάσετε χρόνο μαζί.Ακόμα και όταν είστε σε κοινή παρέα δε σου απευθύνει το λόγο. Η παρουσία σου είναι περιττή! Δεν βρίσκει κανένα ενδιαφέρον στο να μιλήσει μαζί σου! Αποδέξου το πια και ξεκίνα να τον-την βγάζεις από το μυαλό σου.

The post Κατάλαβε επιτέλους πως δε σε θέλει appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα