Κατά του Trump η πλειοψηφία των Αμερικανών | Χαμηλότερα από ποτέ τα ποσοστά του

09:32 20/5/2017 - Πηγή: iPop

Χαμηλότερα από ποτέ είναι τα ποσοστά αποδοχής του Donald Trump, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει δημοσκόπηση του Reuters. Η δημοσκόπηση αποκάλυψε πως τα ποσοστά του Trump αυτή τη στιγμή είναι σε χαμηλότερο επίπεδο απ’ την επίσημη έναρξη της θητείας του.

Η

δημοσκόπηση έδειξε συγκεκριμένα πως μόλις το 38% των Αμερικανών | Χαμηλότεραεγκρίνει τον Trump ως Πρόεδρο, ενώ το 56% τον αποδοκιμάζει λόγω των κινήσεών του.

Την ίδια στιγμή, το 6% παραμένει διχασμένο για τον Trump, δηλώνοντας πως έχει «μικρά συναισθήματα» για την Προεδρία του.

Μεταξύ των Ρεπουμπλικανών ψηφοφόρων, το 23% αποδοκιμάζει τον Trump, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα το συγκεκριμένο ποσοστό ήταν μόλις 16%.

Η καρατόμηση του πρώην διευθυντή του FBI και η αποκάλυψη εμπιστευτικών πληροφοριών απ’ τον Trump στη Ρωσία, έχουν κοστίσει στον Αμερικανό Πρόεδρο την δημοτικότητα και την αποδοχή του.

Τα παραπάνω γεγονότα έχουν αντίκτυπο και στις διεθνείς αγορές, καθώς εκφράζονται φόβοι για την κυβερνητική δεινότητα του Trump, αλλά και τη μη υλοποίηση της προεκλογικής του ατζέντας.

Photo: Carlos Barria / Reuters

The post Κατά του Trump η πλειοψηφία των Αμερικανών | Χαμηλότερα από ποτέ τα ποσοστά του appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα