Κάπως έτσι θα είμαστε… (Video)

11:49 20/10/2020 - Πηγή: iPop

O Αμερικανός κωμικός Vic DiBitetto έχει έναν δικό του τρόπο να διακωμωδεί τις καταστάσεις που βιώνουμε. Και το video που πετύχαμε στον λογαριασμό του στο YouTube θα σε κάνει και σένα να γελάσεις!

Πώς είναι το να τρως έξω κατά τη διάρκεια της πανδημίας;

Οι κλειστοί χώροι, ως γνωστόν, είναι πιο επίφοβοι απ’ τους εξωτερικούς χώρους. Έτσι, όλους αυτούς τους μήνες ο κόσμος τρώει και πίνει έξω, αποφεύγοντας κάθε τι κλειστό. Αυτό, όμως, ενέχει άλλους κινδύνους… Όπως το να

ξεσπάσει ξαφνικά μια βροχή! Κι εκεί που τρως ήρεμα ήρεμα τη σουπίτσα σου κι απολαμβάνεις το κρασί σου, να γίνουν όλα… νερομπλούμ!

Στο video του, ο κωμικός Vic DiBitetto διακωμωδεί την κατάσταση που ζούμε μ’ έναν ιδιαίτερο τρόπο και προκαλεί πολύ γέλιο! Κάθεται σε μια τραπεζαρία στον κήπο του και τρώει το φαγητό του, σαν να αγνοεί τη βροχή που πέφτει γύρω του. Φυσικά, ο ίδιος έχει γίνει μούσκεμα από πάνω μέχρι κάτω, η σούπα και το κρασί του έχουν νερώσει τελείως, αλλά στην αρχή μοιάζει να μην τον απασχολεί. Στη συνέχεια, όμως, φωνάζει τον σερβιτόρο να του φέρει άλλη σούπα γιατί αυτή γέμισε νερά, ενώ αγχώνεται όταν συνειδητοποιεί ότι του έπεσε κόκκινο κρασί στο πουκάμισό του! Για να προλάβει το κακό, παίρνει αμέσως την πετσέτα -που είναι φυσικά μούσκεμα- για να σκουπίσει το μούσκεμα πουκάμισό του γιατί πραγματικά αυτό έχει μεγάλη σημασία αυτή τη στιγμη.

Αν ψάχνεις ένα video να σου φτιάξει τη μέρα, το βρήκες! Κι ακόμα κι αν με μια πρώτη σκέψη, πεις ότι αυτό απέχει πολύ απ’ την πραγματικότητα, θα συνειδητοποιήσεις ότι κρύβει ένα μεγάλο βαθμό ρεαλισμού!

Ο κωμικός Vic DiBitetto μας δείχνει το μέλλον μας!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Κάπως έτσι θα είμαστε… (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα