Κάνε το απόλυτο τεστ για το Bridgerton!

16:18 15/1/2021 - Πηγή: iPop

Η σειρά- φαινόμενο, βασισμένη στα βιβλία της Julia Quinn, παίζει στις κορυφαίες θέσεις του top 10 του Netflix παγκοσμίως! Είναι σχεδόν απίθανο να διαβάζεις αυτό το άρθρο και να μην την έχεις δει. Κι επειδή θα πρέπει να περιμένουμε αρκετό καιρό για την επόμενο σεζόν, μέχρι τότε θα φροντίσουμε να κρατήσουμε ζωντανό το ενδιαφέρον για τη σειρά! Το τεστ

για το Bridgerton θα αποκαλύψει ποιος είναι ο αγαπημένος σου ήρωας από τη σειρά και συγκεκριμένα με ποιον ταυτίζεσαι περισσότερο!

Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να απαντήσεις σε μια σειρά από ερωτήσεις σχετικά με το πώς είσαι στην καθημερινή σου ζωή και στην αλληλεπίδρασή σου με τους άλλους.

Για παράδειγμα, είσαι αυτός που ανακατεύεται στις ζωές όλων, συμπεριφέρεσαι σαν να είσαι η μαμά όλων ή είσαι η θετική ψυχή της παρέας; Μπορείς να κρατήσεις ένα μυστικό ή τα ξεφουρνίζεις όλα με την πρώτη ευκαιρία; Και τελικά, τι είναι αυτό που σε κέρδισε εσένα στο Bridgerton;

Είδες κι εσύ το Bridgerton μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο; Μάθαμε τα πάντα για τη 2η σεζόν!

Αφού απαντήσεις σ’ αυτές τις ερωτήσεις, το τεστ θα σου βγάλει το αποτέλεσμα και θα μάθεις με ποιον χαρακτήρα της σειράς μοιάζεις και ταυτίζονται περισσότερο οι απαντήσεις σου.

Κάνε το τεστ για το Bridgerton:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Κάνε το απόλυτο τεστ για το Bridgerton! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα