Ιδέες για να φέρεις την Άνοιξη στο σπίτι σου!

12:56 1/5/2020 - Πηγή: iPop

Ο καιρός είναι υπέροχος, η φύση είναι ανθισμένη και έξω μυρίζει Άνοιξη! Αν δεν έχεις νιώσει ακόμα την αίσθηση της εποχής και θέλεις να κάνεις αλλαγές στο σπίτι σου για να… “μυρίζει” Άνοιξη, βρίσκεσαι στο σωστό μέρος! Ιδέες για να φέρεις την Άνοιξη στο σπίτι σου και να δώσεις χρώμα και άρωμα στην καθημερινότητά σου.

Άνοιξη σημαίνει λουλούδια, χρώματα, αρώματα, όλες οι αισθήσεις ενεργοποιημένες

για να νιώσουν αυτή την ξεχωριστή εποχή του χρόνου.

Εύκολα DIY αρωματικά χώρου για να μυρίσει το σπίτι σου Άνοιξη!

Ιδέες για να φέρεις την Άνοιξη στο σπίτι σουΛουλούδια

Βάλε λουλούδια σε γωνίες του σπιτιού σου που δεν έχουν χρώμα! Κι όταν λέμε λουλούδια δεν εννοούμε αυτά που θα κόψεις και θα μαραθούν σε λίγες μέρες, αλλά να πάρεις ή να φυτέψεις φυτά εσωτερικού χώρου που θα διασκορπίσεις σε πολύχρωμες γλάστρες σε όλο το σπίτι!

Μαξιλάρια

Μην αφήσεις τον καναπέ σου να είναι τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες σ’ αυτό το μουντό χρώμα που έχεις τον Χειμώνα. Βάλε πολύχρωμα μαξιλάρια ή άλλαξε και ριχτάρι ώστε να δείχνει πιο φωτεινός. Θα δεις πώς αυτή η μικρή αλλαγή μπορεί να αλλάξει τη συνολική εικόνα του χώρου σου!

PexelsΛευκό ύφασμα

Το λευκό κάνει τον χώρο σου να φαίνεται πιο φωτεινός. Ένας τρόπος να εντάξεις το λευκό στην ανοιξιάτικη διακόσμηση του σπιτιού σου είναι να βάλεις λευκό ύφασμα στο τραπέζι σου. Προσοχή! Ύφασμα (διάδρομο όπως τον λέμε) κι όχι τραπεζομάντηλο που θα βαρύνει τον χώρο.

Αλλαγή στο χρώμα των τοίχων

Αν έχεις χρόνο κι όρεξη, μπορείς να βάλεις περισσότερο χρώμα στον χώρο σου, αλλάζοντας το χρώμα κάποιων τοίχων. Έτσι, θα φέρεις την Άνοιξη στο σπίτι στα σίγουρα! Δεν είναι ανάγκη να βάψεις όλο το σπίτι, μπορείς να κάνεις μερικά πολύχρωμα σχέδια ή να βάψεις κάποιους τοίχους που βρίσκονται σε κομβικά σημεία.

Αυτοκόλλητα τοίχου

Αν απ’ την άλλη βαριέσαι να βάφεις, μπορείς να προσθέσεις στον τοίχο της κρεβατοκάμαράς σου αυτοκόλλητα τοίχου της επιλογής σου. Είναι πολύ πιο απλό να τα τοποθετήσεις από μια ολόκληρη ταπετσαρία και σίγουρα απαιτούν λιγότερο κόπο απ’ το βάψιμο.

Κουρτίνα

Αν έχεις παράθυρο στην κουζίνα σου, μπορείς να βάλεις μια πολύχρωμη κουρτίνα με μοτίβα της επιλογής σου, που θα αλλάξει αμέσως την εικόνα της κουζίνας σου. Εάν έχεις σαλοκουζίνα, φρόντισε η απόχρωση της κουρτίνας να ταιριάζει με τα μαξιλάρια ή το ριχτάρι του καναπέ.

Δες ακόμα:

Οι αλλαγές που πρέπει να κάνεις στο σπίτι σου την Άνοιξη!

Photo: Pixabay

Το άρθρο Ιδέες για να φέρεις την Άνοιξη στο σπίτι σου! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα