Ιατροδικαστής για το μοιραίο τροχαίο: «Ήταν σαν να κλείνει ο διακόπτης»

20:42 2/3/2017 - Πηγή: iPop

Για την κατάσταση των σορών των θυμάτων του μοιραίου τροχαίου δυστυχήματος την Κυριακή στην Εθνική Οδό Αθηνών- Λαμίας στο Ύπατο Θηβών μίλησε ο ιατροδικαστής, Γιώργος Ντιλέρνια, ο οποίος πραγματοποίησε τη νεκροψία.

Ο κ. Ντιλέρνια μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό STAR αποκαλύπτοντας πως οι σοροί έφεραν κακώσεις, οι οποίες ήταν αποτέλεσμα της σύγκρουσης των οχημάτων. Οι κακώσεις, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, δείχνουν ότι ο θάνατος ήταν ακαριαίος.

Ο ίδιος εξήγησε πως οι υψηλές θερμοκρασίες

των οχημάτων μετά την έκρηξη προκάλεσαν απανθράκωση των σορών, με αποτέλεσμα ίσως να υπήρχαν κι άλλες κακώσεις, οι οποίες δεν ήταν ορατές.

Σύμφωνα με τον κ. Ντιλέρνια, η 33χρονη μητέρα έφερε κατάγματα στον αυχένα, ενώ ο 3χρονος γιος της είχε κρανιοεγκεφαλικές βαριές κακώσεις. Το ίδιο και ο οδηγός της Porshe, Γιώργος Βακάκης.

Αναφερόμενος στον ακαριαίο θάνατο των τεσσάρων θυμάτων ο ιατροδικαστής είπε χαρακτηριστικά:

Φανταστείτε πώς είναι ένας διακόπτης ηλεκτρικού ρεύματος. Τον κλείνεις κι αυτό είναι

«Είναι σοκαριστικό ότι καμία από τις 4 σορούς δεν αναγνωριζόταν μετά το φρικτό τροχαίο. Σκεφτείτε ότι για τους δυο επιβάτες της Πόρσε χρειαστήκαμε τεστ DNA», πρόσθεσε ο ίδιος.

Θυμίζουμε ότι την περασμένη Κυριακή λίγα λεπτά πριν τις 16:00, η Porshe, την οποία οδηγούσε ο Γιώργος Βακάκης, έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω σε σταθμευμένο όχημα στο πάρκινγκ της Εθνικής Οδού, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους όλοι οι επιβάτες και των δύο οχημάτων.

The post Ιατροδικαστής για το μοιραίο τροχαίο: «Ήταν σαν να κλείνει ο διακόπτης» appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα