Η Παυλίνα Βουλγαράκη λίγο πριν βγει στη σκηνή κάνει μια στάση στο iPop!

18:00 6/12/2019 - Πηγή: iPop

Η Παυλίνα Βουλγαράκη γράφει μουσική, στίχους, ερμηνεύει. Η φωνή της σε ταξιδεύει και τα τραγούδια της μιλούν στην ψυχή μας. Πόσα, όμως, γνωρίζεις για αυτό το πολύ ταλαντούχο κορίτσι;

Η Παυλίνα Βουλγαράκη έχει συνεργαστεί με πολλά μεγάλα ονόματα και είτε είναι μαζί τους στη σκηνή, είτε είναι μόνη της, δίνει το 100% του εαυτού της. Είναι εκεί. Το νιώθει. Και μαζί της το νιώθεις κι εσύ.

Εκτός απ’ τις μουσικές σκηνές και τις δικές της παραστάσεις στις οποίες εμφανίζεται, συμμετέχει και σε πλήθος φιλανθρωπικών εκδηλώσεων. Όπως αυτή για την ένωση

«Μαζί για το Παιδί» στις 12 Δεκεμβρίου. Και πριν βγει στη σκηνή, έκανε μια στάση στο iPop.gr και μας άφησε να γνωρίσουμε μια σημαντική πτυχή του εαυτού της.

Τρία «περίεργα» πράγματα που δεν γνωρίζουμε για την Παυλίνα Βουλγαράκη;Δεν υπάρχουν περίεργα πράγματα ο καθένας έχει την πραγματικότητα του.Προσεύχομαι κάθε μέρα
Δεν τρώω κρέας
Οι φίλοι μου με φωνάζουν big lebowskiΠοια θεωρείς ότι ήταν η καλύτερη στιγμή της καριέρας σου μέχρι στιγμής;Η συνεργασία μου με τον Ψαραντώνη.

Με ποιους καλλιτέχνες θα ήθελες να συνεργαστείς μελλοντικά;Ήθελα πολύ και συνέβη με την Δήμητρα Γαλάνη. Εύχομαι κάποτε με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη.Με ποιο τραγούδι έχεις φάει κόλλημα αυτήν την περίοδο;«We float» από Pj Harvey.Καθώς βλέπουμε πως είσαι πιο ήπιο τόνων… τουλάχιστον αυτό βγάζεις προς τα έξω. Τελικά, με τι εκνευρίζεται η Παυλίνα Βουλγαράκη;Με την φασαρία πάρα πολύ και γενικότερα την αγένεια και την αδιαφορία.Το πιο άβολο περιστατικό που σου έχει συμβεί επί σκηνής;Πριν από 7 χρόνια σ’ ένα live, αφού ήδη είχα κάνει μια τεράστια προσωπική εισαγωγή για ένα πορτογαλικό τραγούδι που επέλεξα να ερμηνεύσω, συνειδητοποίησα ότι τελικά δεν είχα στο αναλόγιο μου τους στίχους. Και το είπα όλο από το μυαλό μου. Ο, τι λέξη μου ερχόταν στο κεφάλι. Δεν κατάλαβε κανείς τίποτα αλλά ήταν φρίκη (γέλια)!Τι θεωρείς επιτυχία για τον εαυτό σου;Ότι εξελίσσομαι. Μαθαίνω ν’ αγαπάω τον εαυτό μου μεγαλώνοντας και το θεωρώ επιτυχία.Πώς αποφάσισες να συμβάλλεις στην ενίσχυση της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί»;Με αγάπη και με την αίσθηση της ευθύνης. Θαυμάζω και παρακολουθώ χρόνια το έργο της ένωσης «Μαζί για το παιδί». Παρέχει σταθερά βοήθεια σε όσα παιδιά την χρειάζονται με κάθε τρόπο και μέσο. Είναι τιμή για εμένα κι ευλογία που μου δίνεται η δυνατότητα να συμβάλω έστω και λίγο σε αυτό το έργο.

Επίσης, θεωρώ ότι αξίζει να αναφέρω ότι ο εθελοντισμός είναι κινητήρια δύναμη για το «Μαζί για το Παιδί» και μπορούν να βοηθήσουν όλοι μιας κι υπάρχει ένα ευρύ φάσμα επιλογών για όσους ενδιαφέρονται να συνδράμουν στο έργο της Ένωσης ή των 9 σωματείων μελών της εθελοντικά. Κάθε κοινωνική δράση προσφοράς και εθελοντισμού είναι σημαντική και μπορεί να πραγματοποιηθεί με διάφορους τρόπους από όλους μας.Ένα μήνυμα που θα ήθελες να στείλεις για αυτή τη μουσική βραδιά…Η μουσική αγγίζει χορδές μέσα μας που δεν ξέραμε καν ότι υπάρχουν. Είναι η πιο ισχυρή μορφή μαγείας και μπορεί να αλλάξει τον κόσμο.Στις 12 Δεκεμβρίου, λοιπόν, ο σκοπός της συνάντησης μας θα καλλιεργήσει ακόμα ισχυρότερους δεσμούς μεταξύ μας αλλά το σημαντικότερο είναι πως ανιδιοτελώς θα προσφέρουμε όλοι στα παιδιά όλης της Ελλάδας που το έχουν ανάγκη και στο έργο που κάνει για εκείνα η ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Η Παυλίνα Βουλγαράκη τραγουδά για τα παιδιά της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί»:

Πότε; Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019Πού; Μουσική Σκηνή Πειραιώς 131Εισιτήρια στο tickets.public.grΔιαβάστε επίσης:

Οι «αφανείς ήρωες» που καθημερινά επιτελούν ένα σημαντικό έργο

Το άρθρο Η Παυλίνα Βουλγαράκη λίγο πριν βγει στη σκηνή κάνει μια στάση στο iPop! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα