Η παράσταση «Μαγειρεύοντας με τον Έλβις» ταράζει και πάλι τα νερά εξ’ αποστάσεως

16:15 5/1/2021 - Πηγή: iPop

Η παράσταση «Μαγειρεύοντας με τον Έλβις» είναι το θεατρικό έργο που θα παρακολουθήσεις τις προσεχείς μέρες σε live streaming. Την παράσταση έχει σκηνοθετήσει ο Γιάννης Κακλέας, ενώ πρωταγωνιστούν οι Ελένη Ράντου, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Κατιάνα Μπαλανίκα και Αντώνης Λουδάρος.

Στις 5 και 6 Ιανουαρίου η Ελένη Ράντου ανοίγει το αρχείο των παραστάσεων της στο Θέατρο

Διάνα με αφορμή τα 20 χρόνια θεατρικής πορείας. Το πρώτο έργο που επέλεξε είναι η παράσταση «Μαγειρεύοντας με τον Έλβις», μια κωμωδία ορόσημο στην καριέρα της, η οποία θα μεταδοθεί σε online streaming στις 5 και 6 Ιανουαρίου, στις 20.00, από τη σελίδα της viva.gr.

Πρόκειται για μία από τις παραστάσεις που αγαπήθηκαν, συζητήθηκαν, βραβεύτηκαν και έγραψαν τη δική τους ιστορία για συναπτά έτη, με τον κόσμο να γεμίζει το θέατρο για να την παρακολουθήσει.

Αναλυτικά οι πληροφορίες:

«Μια ευκαιρία να γιορτάσουμε όλοι μαζί αυτή την 20χρονη πορεία, έστω κι από απόσταση…ξετυλίγοντας το νήμα με την πρώτη παράσταση που έγινε σημείο αναφοράς…το θρυλικό

«Μαγειρεύοντας με τον Έλβις» του Λι Χολ
σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα
Streaming Τρίτη 5 και Τετάρτη 6 Ιανουαρίου στις 20:00

Με την ευτυχή συνάντηση 4 πρωταγωνιστών
τους Ελένη Ράντου, Κατιάνα Μπαλανίκα, Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και Αντώνη Λουδάρο

Παράσταση σταθμός που τάραξε τα νερά και καθιέρωσε το είδος της ανελέητης ανθρώπινης κωμωδίας που υπηρετεί η Ελένη Ράντου όλα αυτά τα χρόνια.

Κατάλληλη μόνο με γονική συναίνεση.

Ένα έργο τολμηρό και σύγχρονο, μια παράδοξη κωμωδία σε ρυθμούς rock ‘n roll .

Eισιτήριο 10 ευρώ
Κλείστε τη θέση σας στo viva, πάρτε τον προσωπικό σας κωδικό και ελάτε την Τρίτη 5 και την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου στις 20:00 να γίνουμε μία παρέα και να μαγειρέψουμε όλοι μαζί με τον Έλβις…»

Πώς θα παρακολουθήσεις την παράσταση «Μαγειρεύοντας με τον Έλβις»;

Μετά την ολοκλήρωση της αγοράς εισιτηρίου / κωδικού για την προβολή της παράστασης, θα μεταφερθείς στη σελίδα της παραγγελίας σας, όπου θα φαίνεται ο κωδικός εισόδου.

Μετά την αγορά του εισιτηρίου, θα λάβεις email από την  Viva Services με θέμα «Viva Παραγγελία Νο ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ – Μαγειρεύοντας με τον ΈλβιςOnline Streaming », όπου θα αναφράφεται  επίσης τον κωδικό εισόδου.  Σε περίπτωση που δεν βρεις το παραπάνω  e-mail στα εισερχόμενα, μπορείς να ελέγξεις και τους φακέλους με τα Ανεπιθύμητα (spam) και  Προσφορές. Ο  κωδικός  εισόδου θα φαίνεται και στο PDF εισιτήριο κάτω από το barcode,  το οποίο μπορείς  να κατεβάσεις από τη σελίδα παραγγελίας σου.  

Όταν έρθει η ώρα να παρακολουθήσεις την παράσταση, θα κλικάρεις στο κουμπί «ΔΕΙΤΕ ONLINE», που θα βρίσκεται δίπλα από το κουμπί «Κράτηση». Αφού μεταβείς στη σελίδα προβολής, θα εισάγεις τον κωδικό σας και παρακολουθείτε την παράσταση.

Ενημερωτικά, η είσοδος στη σελίδα προβολής της παράστασης διαρκεί από την έναρξη της παράστασης έως και τέσσερις ώρες μετά.

Καλή  διασκέδαση! 

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η παράσταση «Μαγειρεύοντας με τον Έλβις» ταράζει και πάλι τα νερά εξ’ αποστάσεως εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα