Η on air απολογία της Μέγκι στην Καινούργιου

15:24 14/1/2020 - Πηγή: iPop

Η Μέγκι Ντρίο επέστρεψε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου και ένιωσε την ανάγκη να απολογηθεί για την απουσία της αλλά και τις καθυστερήσεις. Όσα είπε η Μέγκι στην Καινούργιου αλλά και στους τηλεθεατές.

Μετά από μερικές ημέρες απουσίας της απ’την εκπομπή, η Μέγκι Ντρίο κάθισε ξανά στη θέση της στο πλατό και ξεκίνησε με την απολογία της στην Κατερίνα Καινούργιου αλλά και στους τηλεθεατές για την αποχή της.

Αρχικά, η παρουσιάστρια ρώτησε την Μέγκι

αν είναι καλά και τότε η πρώην διαγωνιζόμενη του GNTM… έβγαλε λόγο.

«Είμαι καλά. Θέλω να αναφέρουμε και κάτι αφού την Παρασκευή έλειπα για θέματα προσωπικά. Θέλω, πρώτα απ’ όλα, να ζητήσω συγνώμη από όλους σας. Όχι μόνο από σένα. Και από τους τηλεθεατές και από τους συνεργάτες μου. Αφού αναφέρθηκε και το θέμα με τους συνεργάτες μου», είπε χαρακτηριστικά η Μέγκι τονίζοντας πως έχει κάποια οικογενειακά θέματα για τα οποία δεν θέλει να μιλήσει.

Απλώς θέλω να πω πως υπάρχουν και κάποια οικογενειακά θέματα, τα οποία δεν θέλω να τα θίξω ούτε στους τηλεθεατές. Είναι προσωπικά και θέλω να τα κρατήσω για εμένα. Από κει και πέρα θέλω να ευχαριστήσω για τη στήριξη και εσάς και μερικούς ανθρώπους που είναι έξω. Θέλω να το λήξω αυτό εδώ

Και μετά το κοφτό «Καλωσόρισες» της Κατερίνας Καινούργιου έληξε η συζήτηση και συνεχίστηκε κανονικά το πρόγραμμα.

Η εξομολόγηση της Κατερίνας Καινούργιου για το πρόβλημα στην ομιλία της!

Να σημειώσουμε πως σε προηγούμενη εκπομπή, η οικοδέσποινα του «Ευτυχείτε» αναφέρθηκε on air με ιδιαίτερα αυστηρό τρόπο στην απουσία της Μέγκι αλλά και την συμπεριφορά της γενικότερα.

Και εδώ η Μέγκι μας κάποιες φορές δεν τη βλέπουμε στον αέρα αλλά δεν εξαρτάται από εμάς. Είναι η Μέγκι που δεν είναι σωστή επαγγελματίας. Να το πω, γιατί είμαι πάρα πολύ θυμωμένη σήμερα. Έρχεται ό,τι ώρα θέλει, όποτε θέλει. Πολλές φορές δεν έρχεται καν. Και είναι εδώ 30 χρόνια επαγγελματίες και είναι στην ώρα τους πάντα κάθε πρωί με παιδιά και οικογένειες. Άσχετο, ήθελα να το πω

Και καθώς ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη, συνέχισε λέγοντας πως στη Μέγκι δόθηκε μια μεγάλη ευκαιρία μέσα από την εκπομπή αλλά αν δεν είσαι συνεπής και δεν σέβεσαι τους ανθρώπους που εργάζονται χρόνια στον χώρο, δεν θα καταλήξει πουθενά στη συγκεκριμένη δουλειά.

Δες όσα είχε πει η Κατερίνα Καινούργιου για τη Μέγκι Ντρίο:

Διαβάστε επίσης:

«Χριστουγεννιάτικες ευχές» απ’ τη Μέγκι Ντρίο στην Εύη Ιωαννίδου!

Το άρθρο Η on air απολογία της Μέγκι στην Καινούργιου εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα