Η ομοφοβία της Χρυσής Αυγής μέσα στη Βουλή και οι χυδαίες εκφράσεις τους

20:01 22/12/2015 - Πηγή: iPop

Την στιγμή που η Ελλάδα προσπαθεί να εξυγχρονιστεί, να ακολουθήσει τα Ευρωπαϊκά πρότυπα και να ψηφίσει την επέκταση του σύμφωνου συμβίωσης στα ομόφυλα ζευγάρια, η ομοφοβία της Χρυσής Αυγής μέσα στη Βουλή κεντρίζει τα βλέματα και οι χυδαίες εκφράσεις τους μας «εντυπωσιάζουν».

Από τους πρώτους βουλευτές που ανέβηκαν στο βήμα

ήταν ο υπόδικος Γιάννης Λαγός, ο οποίος μίλησε για «μέρα ντροπής» και έδωσε το δικό του show κατηγορώντας τον υπουργό Δικαιοσύνης, Νίκο Παρασκευόπουλο, ότι νομοθετεί για «ανώμαλους».

«Ναι έχουν το δικαίωμα τους, να είναι μόνοι τους, στο σπίτι τους όχι να βγαίνουν έξω και να το διατυμπανίζουν» είπε ο Λαγός και πρόσθεσε «Ο υπουργός παριστάνει τον υπουργό και νομοθετεί για τους ανώμαλους».

Δεν έμεινε όμως εκεί ο εκλεγμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, καθώς απείλησε ότι η Χρυσή Αυγή θα πολεμήσει το σύμφωνο συμβίωσης και συνέχισε συγχέοντας τους αλλοδαπούς με την παιδοφιλία και την κτηνοβασία, καθώς αναρωτήθηκε αν «θα μπορούσε να γίνει δεκτό στο μέλλον το να θέλει κάποιος να παντρευτεί ένα ανήλικο κορίτσι επτά ετών ή τι θα γίνει όταν θα έρθουν Πακιστανοί ή Ινδοί που αγαπάνε τα ζώα τους»

Στη συνέχεια, στο βήμα ανέβηκε ο Χρήστος Παππάς ο οποίος αναρωτήθηκε: «Θέλετε να ενισχύσετε την ιδιωτική αυτονομία των ομοφυλόφιλων. Ποιός τους την στερούσε; Εαν οικογένεια είναι ο Μητσος με τον Λάμπρο, τότε οικογένεια είναι ό,τι ορίζει καθένας» και συμπλήρωσε: «ο γάμος εξ ορισμού αφορά μια γυναίκα και έναν άνδρα. Αυτό δεν αποτελεί εθνικό δίκαιο μόνο αλλά και ιστορική νομολογία χιλιάδων ετών».

Βεβαίως, ο Παππάς δεν έμεινε εκεί και ανοίγοντας το ντουλαπάκι με την χυδαία φρασεολογία υπογράμμισε πως η Ολομέλεια θέλει να νομοθετήσει «για να πάρει σύνταξη ο χήρος του Μήτσου».

Σειρά είχε ο Δημήτρης Κουκούτσης, ο οποίος είπε: «Κάποτε στο Αμστερνταμ ζούσε δίπλα μου μια ομοφυλόφιλη οικογένεια. Ηταν ο Γιάννης που δούλευε εποχιακά και ο Στέλιος που ήταν μπετατζής. Και γυρνούσε ο Στέλιος από την δουλειά και έλεγε στον Γιάννη: «Γιάννη μου κουνιούνται οι βάρκες;»» και εξήγησε πως η κυβέρνηση μ” αυτή την ψήφιση κατοχυρώνει την «κοινωνική παρακμή».

Βεβαίως ο κ. Κουκούτσης δεν έμεινε στις βάρκες καθώς έκανε επίθεση και στην εκκλησία, η οποία τάσσεται κατά της ψήφισης του συμφωνου συμβίωσης, λέγοντας: «Αν εξαιρέσουμε ορισμένους ιεράρχες οι περισσότεροι φορούν ροζ φουστίτσες κάτω από τα ράσα τους».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η ομιλία του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου.

«Η κυβέρνηση επιχειρεί να διαλύσει τον τρόπο με τον οποίο πορεύτηκε η ελληνική οικογένεια επί χιλιάδες έτη» είπε και συμπλήρωσε: «Τί είδους κονκορδάτο έχει συναφθεί μεταξύ εκκλησίας και κυβέρνησης της Αριστεράς;»

Στην ομιλία του ο Νίκος Μιχαλολιάκος χαιρέτησε την απόφαση του μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιου να ηχήσουν πένθιμα οι καμπάνες της μητροπόλεώς λέγοντας πως «σήμερα έπρεπε να πενθούν πένθιμα οι καμπάνες σε όλη τη χώρα»!

«Εσείς δεν αλώσατε καμία Βαστίλη. Εκλεγήκατε με τις ψήφους λιγότερου του 20% του εκλογικού σώματος και επιχειρείτε να επιβάλλετε την διάλυση του θεσμού της ελληνικής οικογένειας. Αν για εσάς είναι αναχρονιστικό, τότε για εμάς τους Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής ισχύει και θα ισχύει το σύνθημα: Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια» είπε τελειώνοντας το παραλήρημα του.

Να σημειώσουμε πως στο site της Χρυσής Αυγής, ο τραμπουκισμός των Χρυσαυγιτών στα άτομα που συγκεντρώθηκαν μπροστά στη Μητρόπολη αναφέρεται ως «Αγανακτισμένοι πολίτες έκραξαν αγρίως τις… “κραγμένες” στην πλατεία Μητροπόλεως» και μέσα στο κείμενο σημειώνεται:

Όχι περισσότερες από δέκα θλιβερές φιγούρες, συγκεντρώθηκαν στη Μητρόπολη Αθηνών για να προκαλέσουν την ελληνική κοινή γνώμη, έχοντας την αβάντα δημοσιογραφικών συνεργείων και βεβαίως των κομμάτων του κοινοβουλίου που πρόκειται να στηρίξουν το κατάπτυστο σύμφωνο συμβίωσης. Δύο από τους «χαϊδεμένους» της gay «δημοκρατίας» φορώντας ράσα, άρχισαν να ερωτοτροπούν μπροστά από τον Ιερό Ναό, προκαλώντας την οργή των περαστικών.

Photo:Alexandros Michailidis / SOOC

The post Η ομοφοβία της Χρυσής Αυγής μέσα στη Βουλή και οι χυδαίες εκφράσεις τους appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα