Η Νέα Δημοκρατία ζητά από την Κυβέρνηση να πάρει μέτρα για την ασφάλεια των πολιτών

10:10 24/3/2016 - Πηγή: iPop

Με αφορμή τις επιθέσεις στις Βρυξελλών που βύθισαν στο πένθος την Ευρώπη αλλά και την αποτυχία της συμφωνίας Ε.Ε.- Τουρκίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζητά από την Κυβέρνηση να πάρει δραστικά μέτρα για την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών.

Να σημειωθεί πως ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας απέστειλε σχετική αίτηση στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, το απόγευμα της Τετάρτης, στην οποία ζητά τη διεξαγωγή συζήτησης προ ημερησίας διατάξεως αναφορικά με τα σοβαρά θέματα ασφάλειας.

Στην αίτηση του ο Κυριάκος Μητσοτάκης

τονίζει χαρακτηριστικά:

Οι αποφάσεις και οι αντιδράσεις μας δεν πρέπει να είναι προϊόν φόβου

Και προσθέτει:

«Η ασφάλεια είναι θεμελιώδες αγαθό για τη ζωή των πολιτών και προϋπόθεση της ελευθερίας και της δημοκρατίας» και όπως συμπληρώνει «αναδεικνύεται ως ύψιστη προτεραιότητα για κάθε δημοκρατικό κράτος».

Παράλληλα, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισημαίνει αναφερόμενος στη χώρα μας και εστιάζοντας στην προσφυγική κρίση:

Ειδικά για την Ελλάδα, γίνεται αναπόδραστη η ανάγκη εξέτασης του ζητήματος ασφάλειας στις νέες συνθήκες που βιώνει η χώρα εξαιτίας της δραματικής κατάστασης στο προσφυγικό – μεταναστευτικό, που δεν προβλέπεται να βελτιωθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα Επικαλούμενες και τις τελευταίες τρομοκρατικές επιθέσεις στην πρωτεύουσα της Ευρώπης

Κλείνοντας την αίτηση του ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπογραμμίζει:

«Σε αυτές τις συνθήκες το ζήτημα της ασφάλειας των πολιτών, αλλά και των θεμελιωδών ελευθεριών τους γίνεται θέμα ζωτικής σημασίας για τους Έλληνες πολίτες και για τη χώρα».

Να τονισθεί πως νωρίς το πρωί της Πέμπτης πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το αμαξοστάσιο της ΟΣΥ (Οδικές συγκοινωνίες Α.Ε.) στην Πέτρου Ράλλη. Από εκεί επιτέθηκε ξανά στην Κυβέρνηση αναφορικά με την κατάσταση στις αστικές συγκοινωνίες γράφοντας στο twitter:

Η Ελλάδα που ξυπνάει νωρίς. Η παραγωγική, η δημιουργική, η σκληρά εργαζόμενη Ελλάδα. Αυτή μας εμπνέει

Η Ελλάδα που ξυπνάει νωρίς. Η παραγωγική, η δημιουργική, η σκληρά εργαζόμενη Ελλάδα. Αυτή μας εμπνέει. pic.twitter.com/scVRNd8GQV

— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) March 24, 2016

photo:Menelaos Myrillas / SOOC

The post Η Νέα Δημοκρατία ζητά από την Κυβέρνηση να πάρει μέτρα για την ασφάλεια των πολιτών appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα