«Η Μεγάλη Ληστεία του Αιώνα» υπόσχεται να ξεπεράσει το La Casa de Papel

13:08 18/8/2020 - Πηγή: iPop

Το La Casa de Papel έχει τραβήξει το βλέμμα όλου του πλανήτη, αφού έχει γίνει η σειρά φαινόμενο του Netflix που όλοι λατρεύουν. Ωστόσο, η «Η Μεγάλη Ληστεία του Αιώνα» ξεκίνησε και κάτι έχει να σου πει. 

Μπορεί να είσαι εθισμένος με το La Casa de Papel, όμως κι αυτό κάποια στιγμή θα τελειώσει αφού ο 5ος κύκλος δεν αργεί. Μήπως ήρθε, λοιπόν, η ώρα να δεις μια νέα σειρά του Netflix

που ναι μεν θυμίζει πολύ την Τέλεια Ληστεία, όμως υπόσχεται να την ξεπεράσει.

Έρχεται από την Κολομβία και θυμίζει πολύ το αγαπημένο La Casa de Papel, όμως αντλεί την ιστορία της από τη ληστεία που έγινε στην Κεντρική Τράπεζα (Banco de la Republica) της Βαγιεντουπάρ στην Κολομβία το 1994 και από το βιβλίο του δημοσιογράφου Alfredo Serrano Zabala , με τίτλο «Έτσι έκλεψα την τράπεζα: Η επίθεση του 20ου αιώνα στην Κολομβία», το οποίο δημοσιεύτηκε το 2008.

Η υπόθεση; Το 1994, μια ομάδα ληστών σχεδιάζει μια μεγαλεπήβολη ληστεία για να κλέψει εκατομμύρια από την Κεντρική Τράπεζα της Κολομβίας. Εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα.

«Η Μεγάλη Ληστεία του Αιώνα» («El Robo Del Siglo») είναι η νέα σειρά του Netflix που κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες και θα σε κάνει να “κολλήσεις” κι εσύ με τους ληστές που κατάφεραν να κλέψουν περίπου 30 εκατομμύρια δολάρια, το μεγαλύτερο ποσό από επίθεση στην ιστορία της Κολομβίας και ξεσήκωσαν ολόκληρη τη χώρα.

Νέες επιλογές για σένα που λιώνεις στο Netflix! 

Με πρωταγωνιστές τους Αντρές Παρά, Κρίστιαν Τάπαν, Μαρσέλα Μπενχουμέα και Χουάν Σεμπαστιάν Καλέρο, ο πρώτος κύκλος της σειράς υπάρχει ήδη στο Netflix και αποτελείται από 6 επεισόδια, γύρω στα 40 λεπτά το καθένα.

Δες το trailer της σειράς:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες ακόμα:

Σταμάτα ό,τι κάνεις και δες το Becoming στο Netflix

Photo: Instagram/ elrobodelsigloseries

Το άρθρο «Η Μεγάλη Ληστεία του Αιώνα» υπόσχεται να ξεπεράσει το La Casa de Papel εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα