Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε με κάθε ειλικρίνεια για τις πλαστικές στο πρόσωπό της κι εμείς της λέμε respect!

15:03 19/10/2020 - Πηγή: iPop

Πολλοί αναρωτιούνται για την όμορφη παρουσιάστρια του OPEN, πώς καταφέρνει να διατηρείται τόσο νέα κι αν έχει παρέμβει ποτέ στο πρόσωπό της. Την απάντηση έδωσε η ίδια η Κατερίνα Καινούργιου για τις πλαστικές και ομολογουμένως ήταν πολύ ειλικρινής και πρόθυμη να απαντήσει.

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι 35 ετών και συνεχίζει να παραμένει όμορφη και λαμπερή. Είναι πάντα περιποιημένη μπροστά και πίσω από τις κάμερες με πολλούς να αναρωτιούνται πώς καταφέρνει να φαίνεται τόσο νέα.

Η παρουσιάστρια βρέθηκε σε φιλανθρωπική εκδήλωση και μίλησε για όλα αυτά μπροστά στις κάμερες. Η παρουσιάστρια ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για τον αν έχει κάνει αισθητικές παρεμβάσεις στο πρόσωπό της και απάντησε με απόλυτη ειλικρίνεια.

Τι είπε η ίδια η Κατερίνα Καινούργιου για τις πλαστικές;

Η ίδια παραδέχτηκε πως κατά καιρούς έχει κάνει αισθητικές παρεμβάσεις στο πρόσωπό της και πως ίσως έχει κάνει και λάθος κινήσεις στο παρελθόν.

Αν πω ότι δεν έχω κάνει τίποτα στο πρόσωπό μου θα γελάει και το παρδαλό κατσίκι. Εννοείται πως έχω πει ανοιχτά. Καμιά φορά το τρολάρω και το υπερτρολάρω. Δεν είμαι και κάθε βδομάδα να κάνω μπότοξ και υαλουρονικά. Το να πω πως δεν έχω κάνει τίποτα είναι αστείο. Εννοείται πως τα έχω πει. Εννοείται πως τα παραδέχομαι. Στο παρελθόν μπορεί να έχω κάνει και λάθος κινήσεις. Είμαι 35, χαίρομαι πολύ. Δε μου αρέσει να φαίνομαι 25, αλλά πολλές φορές στο βάψιμο και στη δουλειά μπορεί να φαίνεσαι και λίγο μεγαλύτερος.

Λίγο μετά από αυτές τις δηλώσεις της, η όμορφη παρουσιάστρια δεν δίστασε να αποκαλύψει πως είχε μαντηλάκια ντεμακιγιάζ στο αυτοκίνητό της για να ξεβαφτεί, μιας και ο σύντροφός της, Φίλιππος Τσαγκρίδης, δεν την θέλει μακιγιαρισμένη κι αν την έβλεπε έτσι μετά την εκδήλωση, σίγουρα θα της έλεγε «Πώς είσαι έτσι;»!

Σε κάθε περίπτωση, άσχετα αν είμαστε υπέρ ή κατά των πλαστικών, οι δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου μας έκαναν να πούμε respect, γιατί μόνο πολλοί δεν είναι αυτοί που το παραδέχονται ανοιχτά και μάλιστα μπροστά στις κάμερες!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε με κάθε ειλικρίνεια για τις πλαστικές στο πρόσωπό της κι εμείς της λέμε respect! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κατερίνα Καινούργιου,katerina kainourgiou