Η Γιούλικα Σκαφιδά τρέχει για όσους πιστεύουν ότι δεν μπορούν και η ανάρτησή της είναι ό,τι πιο όμορφο θα διαβάσεις σήμερα!

12:32 18/10/2022 - Πηγή: iPop

Η Γιούλικα Σκαφιδά αυτή τη φορά σε έναν νέο ρόλο! Ετοιμάζεται να τρέξει στον Μαραθώνιο της Αθήνας, τον Αυθεντικό, μαζί με τη φίλη της Ποθητή, η οποία χρησιμοποιεί αμαξίδιο! Τα δύο κορίτσια είναι έτοιμα να κάνουν νέους φίλους και να μας υπενθυμίσουν ότι όλοι μπορούν να τρέξουν, ακόμα κι εκείνοι που πιστεύουν ότι δεν μπορούν.

Η αγαπημένη μας Γιούλικα Σκαφιδά εκτός από ηθοποιός, είναι και δρομέας κι αυτή την φορά θα τρέξει στις 13 Νοεμβρίου στον Μαραθώνιο της Αθήνας,

τον Αυθεντικό, μαζί με τη φίλη της Ποθητή Κυνηγοπούλου και τα κορίτσια έχουν ένα μοναδικό και διαφορετικό στόχο, να σου υπενθυμίσουν πως μπορείς να καταφέρεις οτιδήποτε θέλεις σε αυτή τη ζωή!

«Μια κακοποιημένη γυναίκα θα βρει το δίκιο μόνο αν…»: Η Γιούλικα Σκαφιδά πέρασε μια νύχτα στο αυτόφωρο και κάνει την πιο ειλικρινή εξομολόγηση για την κακοποίηση των γυναικών

Γιούλικα Σκαφιδά – Μαραθώνιος: Το σημαντικό μήνυμα της ηθοποιού

«Σε κάθε αγώνα τρέχω για όσους δεν μπορούν. Τώρα θα τρέξω για όσους πίστευαν πως δεν μπορούν, αλλά τελικά τα κατάφεραν και για τους φίλους που τους πήραν από το χέρι και τους έδειξαν τον δρόμο», έγραψε η ηθοποιός στην ανάρτησή της, με τίτλο: «Το κορίτσι στο αμαξίδιο που πίστευε πως δεν μπορεί ή πόσοι φίλοι χωράνε σε έναν Μαραθώνιο». 

«Σκεφτήκαμε πως είναι μια ωραία μέρα που η πόλη είναι άδεια από αυτοκίνητα και οι άνθρωποι έχουν βγει στους δρόμους και χειροκροτούν, να μεταφέρουμε ένα μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης», έγραψε η Γιούλικα Σκαφιδά.

Η αγαπημένη ηθοποιός, στην ανάρτηση που κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ευχαρίστησε και όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται στο πλευρό τους και τους βοηθούν να κάνουν το επόμενο βήμα, εκπληρώνοντας τα όνειρά τους.

Συγκεκριμένα, ευχαρίστησε τον Φαίδρο Παναγόπουλο που τους έδωσε το αμαξίδιο το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο για τον σκοπό τους, τον Βασίλη Γερογιάννη που επί χρόνια τρέχει με την κόρη του Μαριλένα και τις βοηθά με την πείρα του, τον Απόστολο Βαφειάδη που έχει μετάσχει στον μαραθώνιο με αμαξίδιο και τους φίλους του, τον Μάριο Γιαννάκου, που έχει τρέξει στον μαραθώνιο της Θεσσαλονίκης αλλά έχει ανέβει και στον Όλυμπο με την Ελευθερία Τόσιου, αλλά και τον Γρηγόρη Σκουλαρίκη που τρέχει με την κόρη του, Αγγελική. 

«Μια νύχτα του Αυγούστου»: Η συγκλονιστική σκηνή Στάνκογλου – Σκαφιδά στη φυλακή – Οι αντιδράσεις του Twitter

«Επειδή το ταξίδι είναι μεγάλο όμως, θέλουμε και άλλους φίλους. 42.195, έναν για κάθε μέτρο που θα τρέξουμε», ανέφερε ακόμη η ηθοποιός. 

«Στις 13 Νοεμβρίου θα τρέξω για όσους πίστευαν πως δε μπορούν αλλά τελικά τα κατάφεραν και για τους φίλους τους που τους πήραν από το χέρι και τους έδειξαν το δρόμο», με αυτή τη φράση έκλεισε η ηθοποιός το σπουδαίο μήνυμά της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Youlika Skafida (@youlika.skafida)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Γιούλικα Σκαφιδά τρέχει για όσους πιστεύουν ότι δεν μπορούν και η ανάρτησή της είναι ό,τι πιο όμορφο θα διαβάσεις σήμερα! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα