Η φωτογραφία που κέρδισε τις εντυπώσεις των fan από το Διαφάνι

17:48 22/5/2021 - Πηγή: iPop

Οι Άγριες Μέλισσες είναι μία από τις ελληνικές σειρές που κατάφεραν να αποκτήσουν ένα φανατικό κοινό. Από Δευτέρα έως Πέμπτη κάθε επεισόδιο που προβάλλεται είναι γεμάτο ανατροπές και εξελίξεις που κερδίζουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού καθιστώντας τη σειρά μοναδική και ανεπανάληπτη. Η φωτογραφία του φόνου από το Διαφάνι που κέρδισε τις εντυπώσεις είναι μοναδική και ταυτόχρονα αιματηρή!

Η φωτογραφία του φόνου από το Διαφάνι που κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο κόσμος των social media ειδικά την περίοδο

της πανδημίας αποτελεί ένα μεγάλο παράθυρο για όλο τον κόσμο. Εκεί μοιράζεται τα νέα του, τα συναισθήματά του και τις στιγμές του. Με αφορμή αυτό η αγαπημένη σειρά ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram μία ιδιαίτερη φωτογραφία η οποία αγαπήθηκε πολύ από τους fan της δραματικής σειράς Άγριες Μέλισσες.

Στο τέλος του επεισοδίου της Τετάρτης η δραματική σειρά του ΑΝΤ1 συγκλόνισε τους τηλεθεατές, όταν συνέβη το τριπλό φονικό που «έβαψε» με αίμα το Διαφάνι. Καθώς η αγαπημένη σειρά των τηλεθεατών βαδίζει σιγά σιγά προς το τέλος του δεύτερου κύκλου της, ορισμένοι ρόλοι όπως ήταν αναμενόμενο ολοκληρώνονται.  Ο θάνατος του Αλέξη Γραμματικού, τον οποίο υποδύθηκε ο Σπύρος Σταμούλης, ωστόσο έκανε το Twitter να στενοχωρηθεί!

Η συγκλονιστική φωτογραφία από τα γυρίσματα της σκηνής του τριπλού φονικού δείχνει τα τρία αιματοβαμμένα θύματα καθώς και τον Μελέτη, που υποδύεται ο Γιώργος Γεροντιδάκης.

View this post on Instagram

A post shared by agries.melisses.official (@agries.melisses.official)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Η φωτογραφία που κέρδισε τις εντυπώσεις των fan από το Διαφάνι εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα