Η αποκάλυψη του Ηρακλή για τη σχέση του: «Με άλλαξε το παιχνίδι». Τελικά είναι single;

12:53 16/12/2020 - Πηγή: iPop

Ο Ηρακλής Τσουζίνοβ αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής του GNTM 3 και το τηλεοπτικό κοινό τον λάτρεψε. Βέβαια, οι γυναίκες φανς του τον θέλουν single, όμως είναι; Τι είπε ο Ηρακλής για τη σχέση του με την Αγγελική;

Αυλαία έπεσε για το GNTM 3 το βράδυ της Τρίτης 15 Δεκέμβρη με τον Ηρακλή να αναδεικνύεται

ο μεγάλος νικητής. Ο διαγωνισμός κυριάρχησε στην τηλεθέαση, φτάνοντας μέχρι και το 56%, στο δυναμικό κοινό, στην ανακοίνωση του αποτελέσματος. Μάλιστα, ο τελικός του GNTM σημείωσε μέσο όρο 30,2% στο γενικό σύνολο, ενώ στο τελευταίο μισάωρο έφτασε μέχρι το 49,7%. Όσον αφορά το δυναμικό κοινό, ο μέσος όρος ήταν στο 38,8%, ενώ στο τελευταίο μισάωρο εκτοξεύτηκε το ποσοστό στο 56%.

Ποιον προτίμησε το κοινό για νικητή και ποιος ήρθε τελικά 2ος;

Η Κατερίνα Καραβάτου αποκάλυψε το πρωί της Τετάρτης στη Φωλιά των Κου Κου πως κοινό και κριτές συμφώνησαν ως προς την πρώτη θέση, αλλά διαφώνησαν σε σχέση με τη δεύτερη. Κι αυτό γιατί οι τηλεθεατές έδωσαν τη δεύτερη θέση στον Ανδρέα, ενώ οι κριτές του έδωσαν την τρίτη.

Αυτό που πρέπει να εξηγήσουμε και εμείς σήμερα είναι ότι το συνολικό ποσοστό όσων ψηφίσατε ήταν σε βαθμολογία 40 βαθμοί. Άρα όταν ακούστηκε ότι ο Ανδρέας παίρνει το 12,8, ήταν το 12,8 των 40 βαθμών. Όχι επί τις 100. Από τους 40 βαθμούς που θα έπαιρναν οι τρεις φιναλίστ συνολικά, ο Ανδρέας πήρε το 12,8. Το 12,8 του Ανδρέα τον φέρνει στη δεύτερη θέση της επιλογής του κοινού. Τρίτη στην ψηφοφορία του κοινού ήταν η Παρασκευή που πήρε 11 από τον τελικό βαθμό 40. Πρώτος στην ψηφοφορία του κοινού και των κριτών ήταν ο Ηρακλής. Ο Ηρακλής πήρε στο κοινό 16,2.

Ωστόσο, επειδή η βαθμολογία του κοινού συμψηφίζεται με των κριτών, ο Ανδρέας βγήκε τρίτος και η Παρασκευή δεύτερη.

Τι είπε ο Ηρακλής για τη σχέση του με την Αγγελική λίγο μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων;

Στις πρώτες δηλώσεις που έκανε ο Ηρακλής στην κάμερα του Star αποκάλυψε τον χωρισμό του με την Αγγελική Κάτρη. «Η Αγγελική λογικά θα σκέφτεται τα καλύτερα. Ελπίζω να με στηρίζει. Αλλά η αλήθεια είναι ότι σπάσαμε. Απλά αυτή τη στιγμή θέλω να αφοσιωθώ στον επαγγελματικό μου εαυτό. Όχι στο προσωπικό» είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Καλεσμένος πλέον στο πλατό της Φωλιάς των Κου Κου παραδέχτηκε με απόλυτη ειλικρίνεια πως τον άλλαξε το παιχνίδι και αυτός ήταν ο λόγος που χώρισε από τη σύντροφό του.

Για το προσωπικό κομμάτι, το έζησα φουλ. Η Αγγελική ήταν ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου και την ευχαριστώ για αυτό. Απλά δεν ξέρω. Με άλλαξε το παιχνίδι σαν εμπειρία. Ήταν τόσο έντονη η εμπειρία που με άλλαξε. Άλλαξε το πώς νιώθω. Δεν ξέρω. Δεν ήμουν ο ίδιος απέναντί της, δεν ήθελα την κοροϊδεύω σε αυτό το κομμάτι. Ήθελα να είμαι ξεκάθαρος ώστε να είμαστε και οι δυο κομπλέ. Έκλεισε πάρα πολύ ωραία. Παραμένουμε φίλοι και έχουμε επαφές. Η Αγγελική είναι πάρα πολύ δυνατή κοπέλα. Έτρωγε πολύ δυνατό hate. Ό,τι πέρασα εγώ ψυχολογικά μέσα, πέρασε και αυτή έξω. Φέρθηκε πολύ σωστά.

Πώς σχολίασαν οι κριτές το αποτέλεσμα;

Ο Δημήτρης Σκουλός, η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Άγγελος Μπράτης βρέθηκαν το πρωί της Τετάρτης «Στη Φωλιά των Κου Κου» και μίλησαν για όλα! Τι είπαν;

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η αποκάλυψη του Ηρακλή για τη σχέση του: «Με άλλαξε το παιχνίδι». Τελικά είναι single; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ηρακλή, Τελικά,irakli, telika