Η αυθεντική συνταγή για ταραμοσαλάτα κατευθείαν από τα χεράκια της γιαγιάς!

15:07 4/3/2022 - Πηγή: iPop

Ακόμα θυμάμαι την ημέρα που ήμασταν στην Πάτρα για το καρναβάλι και έτυχε να δοκιμάσω για πρώτη φορά ταραμοσαλάτα, άλλαξε κατευθείαν ολόκληρος ο κόσμος μου και έφαγα όλο το πιάτο! Από τότε την αγαπώ και πραγματικά λυπάμαι που την έχουμε συνδυάσει μόνο με την Καθαρά Δευτέρα, νομίζω ότι αδικείται. Για σήμερα, λοιπόν, σου έχουμε ετοιμάσει

την αυθεντική συνταγή για ταραμοσαλάτα και ελπίζω να την απολαύσεις κι εσύ τόσο πολύ όσο εγώ, στο τραπέζι που οργανώνεις! Η συνταγή είναι πανεύκολη και γευστικά σου υπόσχομαι πως θα σε ανταμείψει!

Ετοιμάσου για την Καθαρά Δευτέρα! Φτιάχνουμε βήμα – βήμα την παραδοσιακή συνταγή για λαγάνα

Συνταγή για ταραμοσαλάτα: Τα υλικά που θα χρειαστείς100 γρ κόκκινο ταραμά 1 καρβέλι μπαγιάτικο ψωμίελαιόλαδο (περίπου 1 φλιτζάνι)2 κουταλιές της σούπας ξύδιχυμό από ένα μικρό λεμόνι

Τα ντολμαδάκια γιαλαντζί της γιαγιάς όταν συνδυάζονται με κινόα απογειώνονται. Μια συνταγή που πρέπει να μάθεις να φτιάχνεις!

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις:Μούλιασε το ψωμί, αφαίρεσε την κόρα, στράγγισέ το και βάλε το σε ένα μπολ και χτύπησέ το με το μίξερ. Πρόσθεσε τον ταραμά, 3/4 του λαδιού, το ξύδι και τον μισό χυμό λεμόνι.Χτύπησε τα υλικά καλά και δοκίμασε να δεις αν σου αρέσει η γεύση και η πυκνότητα.Πρόσθεσε λίγο-λίγο το υπόλοιπο λάδι και πρόσθεσε όσο λεμόνι ή ξύδι επιπλέον επιθυμείς.Άφησε την ταραμοσαλάτα σου να κρυώσει και είναι έτοιμη για κατανάλωση! Καλή επιτυχία και καλή όρεξη!

Προετοιμαζόμαστε για την Καθαρά Δευτέρα

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η αυθεντική συνταγή για ταραμοσαλάτα κατευθείαν από τα χεράκια της γιαγιάς! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Η αυθεντική συνταγή για ταραμοσαλάτα κατευθείαν από τα χεράκια της γιαγιάς!,