Η Willow Smith μιλάει για τη «ριζοσπαστική» απόφαση να ξυρίσει τα μαλλιά της: «Ήταν ο τέλειος τρόπος για να κάνω την επανάσταση μου»

18:20 4/9/2022 - Πηγή: iPop

Σε μια συνέντευξη στο Glamour UK, η δύο φορές υποψήφια για βραβείο Emmy, Willow Smith μίλησε για την απόφασή της να ξυρίσει το κεφάλι της δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του single της το 2010 «Whip My Hair».

Η Smith ξύρισε για πρώτη φορά το κεφάλι της σε ηλικία 11 ετών το 2012, δύο χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του

επιτυχημένου single της «Whip My Hair».

Η Willow Smith αποκαλύπτει τι την ώθησε να ξυρίσει τα μαλλιά της

Ερωτηθείσα για αυτή την επιλογή, η Smith, η οποία είναι 21 ετών σήμερα, απάντησε πως: «Μου αρέσει να βλέπω τη λάμψη στο τριχωτό της κεφαλής μου. Το να ξυρίσω το κεφάλι μου είναι ίσως το πιο ριζοσπαστικό πράγμα που έχω κάνει ποτέ», πρόσθεσε.

Η Smith είπε ότι «ως μαύρη γυναίκα, υπήρχαν πολλά σκαμπανεβάσματα στη σχέση μου με τα μαλλιά και το δέρμα μου μεγαλώνοντας», κάτι που λειτούργησε ως «ένα σπουδαίο μάθημα» για εκείνη.

«Όπως και αν δείχνω, μου αρέσει η επιλογή μου. Δεν μου αρέσει να σκέφτομαι πολύ τα πράγματα. Θέλω να είμαι ελεύθερη. Νομίζω ότι το να είσαι εγώ μερικές φορές είναι ριζοσπαστικό».

«Ήθελα να μοιάσω σε άλλες όμορφες μαύρες γυναίκες, εξήγησε. Απλώς κοιτάζοντας κάποιον που είναι σαν εμένα, που ζει την αλήθεια του και δεν αφήνει αυτό που λέει η κοινωνία να τον γκρεμίσει. Νομίζω ότι αυτή ήταν η πιο σημαντική συμβουλή που δόθηκε σε μένα ως παιδί».

Αφού ξύρισε το κεφάλι της για πρώτη φορά το 2012, η Smith είπε στο PEOPLE τον Ιούνιο του 2019 ότι «ήταν ο τέλειος τρόπος να κάνει την επανάστασή της».

View this post on Instagram

A post shared by ∴ WILLOW ∴ (@willowsmith)

Πέρυσι μάλιστα, η 21χρονη Smith έπεισε και τη μητέρα της, Jada Pinkett Smith, η οποία μοιράστηκε πρόσφατα την μάχη που δίνει τον τελευταίο καιρό με την αλωπεκία, μια αυτοάνοση διαταραχή που προκαλεί τριχόπτωση, ότι ένα ξυρισμένο κεφάλι είναι πανέμορφο.

Η περήφανη Jada αποκάλυψε το ξυρισμένο κεφάλι της, αναρτώντας μια φωτογραφία της νέας της εμφάνισης καθώς αγκάλιαζε την κόρη της. «Η Willow με ανάγκασε γιατί ήταν καιρός να το κάνω» έγραψε η Jada, στη λεζάντα.

View this post on Instagram

A post shared by Jada Pinkett Smith (@jadapinkettsmith)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Willow Smith μιλάει για τη «ριζοσπαστική» απόφαση να ξυρίσει τα μαλλιά της: «Ήταν ο τέλειος τρόπος για να κάνω την επανάσταση μου» εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα